Monday, September 24, 2012

Ronda-ronda Dapat Kasut....



Assalamualaikum....Salam sejahtera........






Sabtu lepas pegi 1 Utama......

Masuk Vincci...... berkenan satu kasut.... tapi sayang takde size pulak....

Masuk Aldo...... Pegang kasut macam ni :


Cantiknyaaaaa..... tapi harga pun cantik... RM300++....... jarang2 nak pakai nanti... so baik la cari yg berpatutan hehe...

Masuk Tangs pulak.... beberapa minggu lepas memang dah masuk Tangs.... tengok2 kasut kat dalam tu... kali ni adalah masa utk membeli!



4-5 jenis design eynda try.... yg gambar sebelah kiri tu lebih kurang macam design kat Aldo tu.... tapi material.... jahitan...kemasan... tak sama macam Aldo lah.... harga pun kurang skit dari Aldo....   eynda beli salah satu dari kasut di atas.... nasib baik ada less 30%....... kalau ambik 2 pasang ada less 50%... tapi beli satu cukup laaa.... jadi lah harga after less dlm RM170++........ 

Eynda rasa yg ni heels dlm 3-3.5 inci kot.... lebih kurang tinggi wedges eynda jugak.... ada yg lagi tinggi.... boleh je nak berjalan tapi eynda rasa nak berdiri lama2 dgn heels yg lebih dari 3.5 inci macam tak brape nak konfiden.... tak bagus jugak utk tulang kaki.... tinggi 3-3.5 inci ni pun eynda boleh bertahan dlm 4-5 jam je berjalan non-stop.... lebih dari tu nak kena buat stretching skit :-D

Beli pun utk guna masa event2 tertentu je.... hari2 biasa eynda lebih suka guna wedges.... lagi santai feveret sliper eynda, Ipenama.... hubby sebut "apa nama" hehe....











16 comments:

syalinda johari said...

CANTIKKKNYAAA KASUTTT ITEWWW

Che Rosliza Che mat said...

wow!! memang cantik kasut...tap cr tak sanggup pakai kasut tinggi takut jatuh kikiki

:: Mrs.Eady :: said...

tu diaaaa....cantikkkkkk :)

LydSunshine said...

Yang jalur kuning tu cantik.

mama maman aka yana said...

cantik.. :)

Liza Hashim said...

Cantik la kst kak eynda..

Liza Hashim said...

Cantik la kst kak eynda..

Me said...

suka yg kiri tuh... yang mcm Aldo tuh... simple tapi menawan n SEKSI ;)

Mrs.R said...

gojes la...memang cantik! seksi :)

fazian.batrisyia said...

sy suka kasut cam tu...chanteq...Beli kasut mahal ni bukan apa lg satu selesa memakai, kualiti, tahan lama....bergantung kpd tuannya nak jaga mcm mana...

Bitt (double IS) said...

kelmarin baru schedule pasal high heels jugak...sengsara lepas pakai 2 hari berturut-turut...

cantik high heels akak dah geget belum?? hhehheehhe

Kasih Salina said...

salam kak..cantik kasut tu..tabik spring la akak blh pakai kasut 3 heel camtu..

farra8979 said...

cantik tapi kan me tak berani nak pakai la kakak... hihihi...

fiza said...

Sejak ada anak kecik nih, jarang pakai kasut tinggi.

QA's ~ mamapapa said...

ouchhh,cantiknya kasut tu akak! suka gak pkai heels cuma itula,tak menahan sakit kaki n badan skal nti..tp no choice kt tmpt keje mmg kena pkai heels :(

Zharif Azis said...

suka tengok perempuan pakai high heels . lagi2 yg masih baru2 cuba pakai . kelakar je tengok =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails