Monday, September 24, 2012

Kembar Hannah??



Assalamualaikum....

Dah lunch?? Eynda lunch dedaun je hari ni hehe.... mbeekkkkkkkk.....




Last nite eynda dapat satu PM di facebook.....

Salah sorang kawan kat fb terjumpa gambar seorang kanak2 masa dia tengah google2....

Iras Hannah katanyer....

Lepas tu eynda ucap tq & mintak izin nak letak kat wall eynda...

Eynda combinekan dgn gambar Hannah masa rambut curly dulu....

Inilah hasilnyer...




Perkenalkan.... kembar Hannah hehehe..... 

Saje buat entry ni dlm blog....

Untuk kenangan....

Dalam dunia kan ada 7 orang yg muka seiras kan ;-)

Alhamdulillah ini adalah anugerah Allah....

Dia jugak amanah dari Allah...

Insyaallah kami akan jaga sebaik mungkin....moga jadi anak yg solehah dunia akhirat....






17 comments:

-iLLa- said...

cute hannah!! harap adinda mcm rambut gini..hehehe

betty fir'z said...

cutenyeee! and sangat seiras..suka tengok hannah senyum ;)

syafisyifa' said...

Berkenan sungguh saya tgk wajah comel hannah

LydSunshine said...

Hannah lagi comel la kak. Muka dia sweet lagi dari anak mat salleh tu.

|| NaFiRaa || said...

senyuman pon sama.. comel~

:: Riri-Fatieha ::~ said...

erk... sama la... hehe comel

irenedahayu said...

hannah sangat comey...

fiza said...

Ha'ah lah, ada iras².

fazian.batrisyia said...

Hannah cute & comel...Sy suka tgk dia...

Mass said...

haahhhhh...samala mcm hannah muka girl tu...dedua comellll :D

syalinda johari said...

ya allah, sama sebijik...

Huda said...

aahlah seiras..comel :)

Khalilah MNor said...

Wah, mmg sama~!


Sy new blogger and new follower di sini:)

Slm prkenalan...
http://senyumtanpagedik.blogspot.com

AyuArjuna BiGoshh said...

mmg ada iras :)

-cinta soFiaSafiya- said...

hannah super duper cutee

IxoR@ said...

comel!

Mama2Q said...

dulu sy penah tnya eynda kan,yg muka hanah ni cam omputeh. rupanya betul2 ada omputeh yg seiras dia.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails