Wednesday, September 12, 2012

Kasut Idaman......


Assalamualaikum.....

Salam ceriaaaa...


Pagi ni nak pegi gym... sebelum pegi gym nak berangan jap ye....

Berangan pakai kasut tinggiiiiiiiiiiiiiii... :-D



Bling bling...





Cantik kan.... 







Elegan.....





Stylo......





Vouge gitu.........





Nampak sweet......





So sexy.... yg ni kena kaki tu cun kiri kanan atas bawah betul2 la...





Fuhhh.... boleh ke eynda nak berjalan dgn heels yg tinggiiiii macam ni?? Dah pernah try pakai kat kedai kasut tapi jalan selangkah dua je la.... actually tak terasa heels tinggi pun bila pakai... masih boleh stabilkan badan.... cuma nak tahu je cemana orang boleh jalan berjam-jam dgn kasut macam ni?? 

Hmmm... kalau nak beli nanti pun hanya utk pakai 3-4 jam... tu pun banyak duduk je kot.... 

Last sekali pakai heels macam ni masa hari wedding sendiri... ada jugak la pakai masa keje lepas2 kawin dulu kekekeke.... tengah imagine.... tak sangka akan pakai pulak dlm masa beberapa bulan lagi....

Opppss... bukan nak kawin lagi ye lalalala.....



*Gambar2 digoogle*








34 comments:

☆♥L@dy @yU♥☆ said...

lawa cuma terlalu tinggi
x elok untuk tulang kaki actually

farra8979 said...

lawa kalau tengok orang pakai tp me sendiri tak tahan wooo... lelama jadi lenguh. ^^

Love Gereen said...

tinggi bebenor kata org perak..
kalo gee pakai mau gak tergolek..

Nana said...

Teringin jugak tp susah nak berlari heheh sbb nk kejar ank2 :)

Mass said...

suka tgk org pakai kasut camni..tp nak pakai sendiri sah2 melecet kat tumit...huhuh

AyuArjuna BiGoshh said...

me tak pandai pakai kasut tunit tinggi, huhu

Siti Shuhadah said...

shu suka semua kasut2 ni..tp, xde confident lg nak pakai...

nanti nak cari sepasang pakai time kawin..hehe..

DaZzlingLilLy said...

lawa2 semuanya..kalo heels mmg kena pakai ke acara yg tak banyak berjalan mcm wedding or dinner ataupun kuar makan jer..tak sabar nak tunggu tgk akak nak pki ke majlis apa nnt..

j.u.l.i.e said...

kak....smua lawa....smua sy suka...sy suka high heel tp x tahan penat...tp suka...hehehe

reyna ibrahim said...

hoyyooo.tnggi nya..suka yang sedang-sedang saja..hhhe

eynda said...

Lady ayu... memang pun tak baik utk tulang... utk pakai sekejap2 aje ni... pas tu banyak duduk2 hehe... kalau utk berjalan aktif berjam-jam takkan pakai le.. :-)

eynda said...

farra.. tu la selalu tertanya-tanya gak... cemana org pakai jalan2 shopping dgn kasut macam ni berjam-jam :-D

eynda said...

Love Gereen... haaa sama la.. takut jugak tergolek-golek nanti :-D

eynda said...

Nana... boleh pakai masa single mingle atau dgn hubby aje ni... dgn anak2 tak boleh wooo... :-D

eynda said...

Mass....akak pun ada masalah kaki melecet kalau kasut tak sesuai :-(

eynda said...

Ayu Arjuna... akak pun so far pakai wedges aje...tinggi tapi tak runcing... senang pergerakan...

eynda said...

Shu... haa beli utk wedding nanti ;-)

eynda said...

Dazzlinglily... haah betul.. ke wedding atau dinner yg tak banyak jalan2 sangat la sesuai kan... event terpaksa rahsia dulu... biar seprais hehe....

eynda said...

julie...sama la kita... :-)

eynda said...

reyna... yg ni kak linda nak beli sebab ada event yg perlukan akak pakai kasut2 cam ni... jalan2 biasa pakai wedges je... lagi santai sliper aje hehe..

ibh_sue said...

OMG phengsannn..Tapi akak pakai kasut macam tu kompem lawo

fazian.batrisyia said...

Sy pakai masa hari konvo...melaram la katakan...

eynda said...

Sue... akak pun join pengsan gak la heheh...

eynda said...

fazian... sekali sekala kena gak melaram kan ;-)

|| NaFiRaa || said...

kalo tinggi gittu baik jgn pakai masa gi shopping.. hahaha

ALoNa CintamaniszLite said...

Akak dh tak reti pakai kasut tumit halus ni...tp masih pakai kasut wedges dari zaman tak kawen sampai skang anak sulung dh 16thn....hahaha..

puan.mila said...

akak..lawanya kasut2 nih..sy pun xmpu nak pkai heel tgi cmni, pkai y 3 inci pun dh ase sakit kakinya..aduhh..

Kasih Salina said...

alahai cantik2 nya kasut tu..kalo akak pakai mesti cantik..tapi saya cam tak sanggup jer nak pakai kasut tinggi camni..huhu..

Azreen said...

cantiknyer kasut, kelass giteww...tengok org pakai cam caantik je...tp sendiri pakai tak confident la pulak..hehe...jatuh cam nangka busuk memang sajer en hubby buat-buat x kenal...haha ;)

Aku-Enot said...

Cantik...Kalau enot memang tak leh lah..Ari tu cuba kasut adik ipar yang tak berapa tinggi sangat pun dah terpeleot....

Mrs.R said...

Salam kenal...terus follow dr my fren's blog.

Anyway, mmg seksi wanita tu kalau pakai high heels. Love it. But at this moment tak boleh nak pakai la...

syafisyifa' said...

cantik kasut2 tu...kak eynda nk g majlis apa tu hihi

Bimbo said...

eynda! kta punye taste mcm samaaa laa hahaha..bim ske sangat kasut2 shape camnih..cuma bukan high heels runcng tu..tapak dia lebar, tp tggi ..leh imejin tak..hehe

Mama2Q said...

eynda nak keje ye pasni.

sy kalau pakai tergolek dok agaknya.hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails