Wednesday, December 28, 2011

Carl's Jr Subang Parade.

Citer basi.... sebelum pegi Singapore... tak sempat nak berblog... lepas anak2 sembuh dari HFMD , kami jalan2 ke Subang Parade, beli apa yg patut utk persediaan holiday... nampak Carl's Jr ni... baru bukak kan.. so buat keputusan lunch kat situ... actually tak pernah makan di Carl's Jr lagi.... kira 1st time la ni... hebat tak? Hehehehe....



Sabar menanti... nombor 59 tak bermakna giliran yg ke 59 hehehe...




Kecut perut time snap gambo ni... tengok la manager dia bermisai tebal berpeluk tubuh tu... nampak garang kan...




Tisu satu bekas terus... tak kedekut..




Eynda suka fries yg lain dari KFC, Mcd, Burger King ........




Yummy......... dah tak ingat nama burger ni... tapi beef la......




Chicken fingers.......




Ada salsa! Best! Eynda suka makan salsa dgn nachos atau biskut jacobs hehe...





Dah kenyang.... mulakan shopping... terjumpa santa claus sorang... dapat le gula2 2 bijik... Hannah takmau bergambar dgn santa ni... takut katanyer padahal kat Singapore relaks je dia duduk tepi santa kan... konpius mama...
 
Owhhh tentang harga... gulpppp skit la bila tengok harga... satu set paling murah RM10++ kot... ada yg RM20++... sekali sekala dapat gaji tu boleh le makan... eynda cakap bagi pihak eynda ni je hehehe...
 
 
 
 

5 comments:

Lina said...

Carls Jr sedapppppp! :) Santa Claus kurus. Santa Claus Malaya hahaha

yangyuyu said...

ha dah ok-boleh baca dah:)

lapar tgk burger tu hehe

Salina said...

bestnya burger tu..kami anak beranak giler makan burger..

hafiz said...

bos tu lembut je.x garang
saya salah sorang pekerja kat situ

Cik Firus said...

sy penah mkn skali carl's jr kat pavi..skali tengok harga nk pengsan jap tapi sib baik time tu pegi sbb ade org blanje..boleh tahan la makan kt situ..burger dia besar..x abes mkn sorang..paling sy suka chicken finger's n fries cicah dgn musrtard..memang terbaik!!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails