Wednesday, December 28, 2011

Snowglobe @ Empire Subang.




Tu diaaa... dah ready ada tarikh... sepatutnyer blogger tegar mesti 10hb tu jugak update entry ni kannnn hehehe.... 




Sabar menunggu giliran... dalam gambar aje nampak macam sabar... realiti... jenuh pesan suruh tunggu kejap... Hannah bukan boleh tunggu lama2... dia cepat boring...




Yeayyyy dah masuk... actually maximum boleh masuk dlm tu 5 orang... hubby takmau masuk, nak snapkan gambar... eynda tak masuk la... segan wooo... semua orang tengok... ai kan pemalu :-p So biar anak2 je enjoy... 




Tu dia baik punya landing...... isskk dah le pakai dress....terselak habis!




Masa utk posing... ada photographer kat situ... lepas keluar tu tunggu la gambar siap... tapi diaorg print tak cantik mana sangat la... kelabu je gambar... takpe gambar eynda snap ni banyak dah hihi...




Sebelum shopping makan ice cream dulu.... takde shopping apa sangat la... cari kasut eynda utk pegi Singapore hari tu... maklum la selalunyer eynda pakai wedges aje... takkan jalan2 kat Singapore tu pakai wedges... konfirm melecet kaki kan... so beli yg comfortable...masuk TANGS dapat le kasut Scholl sepasang ;-)









10 comments:

Ijah EmoTemo said...

wah bestnyaaaa! ;) tp klu ijah pun malu nk guling2 dlm tu hihihi

Nigina said...

nak try masuklah... tapi sure gina gak malu takkan nak biarkan anak i main sorang sorang dalam tu hehehehe

Pen Biru said...

tak dpt salji betul, salji tipu pun layan jer la..hehe

uMMisYa said...

lama tak tinggalkan jejak kat blog eynda walaupun selalu masuk bila ada update.

dah besar Adam ye, nampak matured je.

Lia said...

besttttnyaaaaa

Salina said...

macam-macam ada ye..budak2 seronok la..

MommyCT said...

macam best je :D

Softtouch [Hanim] said...

bestnya snowglobe nie...christmas dah abis mesti dah xde dah kan..kalu sy pun malu kalu nk masuk dlm tu.

ibh said...

Amboi anak dara..like princess main salji lak gayanya...Hehehehee

ratna said...

Terrornya hannah main snow pakai dress ajer. Kalau kami mcm tu kat ni abis kejung beku dah...he he he

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails