Tuesday, October 4, 2011

Excellence Award ~ iPhone 4.

Petang semalam lepas sambut hubby balik, eynda terus masuk dapur, basuh pinggan... pas tu hubby panggil ... pas tu Hannah pun sibuk panggil... bunyi beg plastik hehe... suka je hubby ni buat seprais tau....

Beg plastik tulis Motorola...apakah itu? Tersengih-sengih eynda keluarkan kotak... seprais tapi takde balut2 macam hadiah la ye hehe... masih seprais sebab eynda memang tak tunggu apa-apa hadiah buat masa ni... ye maybe utk weekend akan datang... tapi sebenarnyer tunggu hadiah bukan hadiah yg ni...ehhh paham ke apa eynda cakap ni? :-D



Macam galaxy tab dulu... hubby buat seprais jugak...Alhamdulillah....







Actually kan... eynda tengah survey Blackberry Bold 9900..... tapi tengok harga mahal betul... iPhone memang sah eynda tak berani survey sebab harga memang dah tau kan....

Masih kekok nak guna... taip pun guna satu2 jari ... macam le tak biasa padahal dah biasa dgn galaxy tab kan.. cuma keypad iPhone tecik2... lama2 ok la tu...

Alhamdulillah.... semoga hubby sentiasa dimurahkan rezeki... pandai ye buat seprais2 ni... lepas ni nak kena buat keje semua tip toplah.... trima kasih hubbyku walaupun dia kata dia tak pernah baca blog eynda... hihihi... terasa diri dihargai ;-)



** Kawan-kawan FB... ini lah penyebab eynda tulis status dah tukar phone number... sebab ini pekej 019 ;-)







26 comments:

Sidratul Muntaha said...

syukur alhamdulillah kak...
sesekali dpt seperais mmg syok jer kan?!
aku aritu pun dpt tab pun,sengih seminggu sebabnya tak eprcaya.
ekeke

ratusiput said...

dah agak dah masa bace status fb k.eynda tu ehehe...

lydzar said...

bestnya kak eiynda..

AyuArjuna BiGoshh said...

tahniah kak eynda :)

Farra Dhelina said...

arrghhhh nk jugeeeeee

farra8979 said...

nak beli tab dulu... baru jengah iphone... huhuhu....

sisdee said...

wah bestnya..teringin surprise camni hehehehehheh..tahniah eynda..:)

Shariz said...

hahaha...mmg seprais yg sgt best ! Syoknya eynda ! Shariz tumpang happy juga :)

ratna said...

Yeay!!!!! Iphone!!!! Seriously best iphone ni kakkk...anyway, syukur atas rezeki akak.

Rinna said...

Alhamdullillah Eynda dpt handphone baru.. Iphone lagik itu kan rezeki..namanyaa.. :)

Ijah EmoTemo said...

wah syok nya kak eynda! hihi

cik iman said...

bestnye....
hanset saye ni dah start bengong2...
dah tunjuk tanda2 laa tu..huhuhu

Aisumi Chan Kawa'i said...

alhamdulillah.. rezeki ^_^

mimie1678 said...

alhamdullilah... congrats yer... :-) eynda ada no mimie kan... sila la sms no baru eynda yer... :-)

zailamohamad said...

sukanya dapat hadiah!!! congrates Eynda;)

E-na Lovely Kitchen said...

tomei...tomei! sukeeee!!!

Chik Na said...

wah bestnya :-)

Lee-Yan-Naa said...

besnye kalo dapat seprais macam ni kak..:D

Ermayum said...

best ja kalu orang buat sprais :) pink lagi u :)

norh said...

hati berbunga-bunga.. :))

IxoR@ said...

tahniah!

suka dgn statement akak... lepas ni keja mesti tip tOp... hehehe...

hai senangnya dalam hati... =)

zaza said...

Waahh..bestnya akak dpt seprais dr hubby.. Seronookkk...

Zareene Saifuddin said...

wah.. syoknye eynda... dapat surprise pressie dari en. hubby... fyi, iphone5 dh nak keluar tau.. very soon...

Alin Marlini said...

best..

akiratoriza said...

bestnyer... sgt jeles.... :(

fiezah91 said...

wah! bestnya. hehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails