Sunday, June 5, 2011

Samsung Galaxy Tab




Gajet baru eynda.... TQ hubby sebab beli utk eynda. Memang betul2 tak sangka hubby buat suprise balik rumah dgn kotak galaxy tab....eynda baru berangan nak kumpul duit beli benda ni hehehe....

Sekarang boleh online kat mana2 aje janji ada wifi & 3G signal.... tapi semalam pegi Lot 10 tak boleh online daaaa.... signal 3G full bar tapi tak boleh connect ke internet.... rasanyer tahu kenapa tapi malas nak citer....keluar dari Lot 10 boleh guna semula hhmmm....

Betul la memang lebih mudah dari bawak netbook.... dan yg paling eynda suka tab ni boleh pegang dlm tapak tangan aje...sangat comfortable....

Kenapa tak beli ipad? Hhhmmm...no komen hehe... rasanyer dah ramai kot guna ipad...biar eynda guna galaxy... :-p

Pernah baca blog thru galaxy tapi tak pernah update entry thru galaxy.... kalau dah terrer bab tu nanti boleh la update entry walau dimana jua berada... tak macam sekarang kena lepak dlm bilik baru boleh update entry...kalau malas masuk bilik, malas le update story kat blog :-p


















15 comments:

Lia said...

mudahkan.. boleh berinternet di mana2 aja kan.. :)

aanie said...

kak eynda, bestnya dpt hadiah ni!!mmg best galaxy tab ni....member bwk g opis je mcm bwk henfon je...sy berangan je la nak dpt...huhu...

ibuayahdamia said...

memang best galaxy tab ni..tapi nak beli macam bukan keperluan pulak...sebab stil leh online guna handphone...:)

zailamohamad said...

pasni mesti rajin update blog ya

anie,Nagoya said...

uuummm....cam na ni?kalo dah jatuh ati ai pun nak beli le.cam senang leh bawa sana sini.kalo latop berat lak beg.

Anne said...

mmg best galaxy tab ni..lastweek masa pi KL(LowYat)ada jgk trpikir nak beli:)

eyndayusoff said...

Lia...betul3x :-)

eyndayusoff said...

aanie...dari angan2 boleh jadi kenyataan..insyaallah ;-)

eyndayusoff said...

ibuayahdamia... henpon eynda boleh gak online tapi selesa lepak kat fb je... galaxy tab ni dah boleh ganti sebijik laptop/pc punya fungsi... lebih selesa nak browse apa saje...

eyndayusoff said...

zaila...harap2 macam tu la :-)

eyndayusoff said...

anie...eynda ada netbook pun rasa payah nak usung sana sini... tab ni lagi menyenangkan hehe...beli la :-D

eyndayusoff said...

Anne...memang best :-)

hanani said...

bestnya..saya pun berangan nak dapatkan satu.. :)

Jom baca ni :Pahala Isteri..

Jom baca ni :Gambar Perodua Myvii Edisi Baru .Adik kepada Myvii. Lagi Best..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kite geng....

Mimy Hamid said...

rasa teringin gak nak satu...tunggu dah murah sikit la..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails