Sunday, January 30, 2011

Outfit Untuk Hidup Sihat!

Salam hujung minggu :-)

Cewah tajuk entry hari ni....macam iye-iye aje kan ....sambung citer Subang Parade semalam...padahal kalau combine dlm satu entry dah habih citer dah :-p






Beli yoga pants 2 helai...ada diskaun 20%...harga normal RM99 sehelai....saje beli satu size lebih kecik...konon2 konfiden kaki makin kecik nanti ahahaha.....tapi boleh je pakai...cuma ketat skit..tapi takpe...pakai gakkk... :-D


Jeng jeng jeng.....

Ingat entry ini ?

Eynda dah dapat yeaayyy...alhamdulillah....yg ni hubby belanja....dia kata demi nak bini cantik & sihat ..amboi...


Kaler pink atau red nih...eynda pun tak sure....tengok dari jauh macam merah...bila tenung dekat2 macam pink pun ada....



Eynda beli "traintone" sesuai utk running...walking...training....harga RM329 sepasang....takde banyak pilihan kaler la kat kedai tu...satu lagi kaler hitam lining biru....

Hubby kata pilih yg ni coz lihat jangka masa panjang...kasut ni bukan takat boleh guna masa nak workout aje....nak jalan2 utk tahan lasak pun bagus....so lepas ni boleh la pakai kasut ni pi mana2 pun hehehe....(tengah bayangkan diri sendiri sebab selalu kontrol cun dgn wedges memanjang hahahah...)





** Tengah plan dgn hubby nak panjat Broga Hill atau pi FRIM atau Bukit Cerakah time anak2 pi sekolah....best jugak tapi hubby kena ambik cuti la cam tu :-D


** Entry ni ada penyebutan harga barangan... ini bukan bermaksud nak showoff tapi sekadar share info dgn kawan-kawan...mana tahu ada yg nak beli kan...



Sekian...



Nanti entry beli baju jalan-jalan pulak hihi....








24 comments:

Ginger said...

Bersemangat btl eynda.

Teruskan dgn Gaya hidup sihat ok?

eynda said...

Ginger....thanks ...harap2 tak buat separuh jalan :-)

EnY YuSniZaR said...

dh jadi mcm kak ana suzana nanti pakai sport shoes memanjang :P hehehehe happy workout!!!

eynda said...

Eny...ye la kan...dulu akak gelak2 ngusik dia...sekarang akak pulak nak pakai macam tu hehe...

Farra Dhelina said...

broga mcm best je kak

eynda said...

farra...haah akak teringin nak panjat broga hill...hubby akak pun terkejut tak sangka akak nak pi situ :-p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

leh makin sehat akak pas nieh...
hehehe...

Rash said...

Salam eynda~

sgt suke part hubby blanje tu =)
huhuhu.. happy working out ^^

LiAnA said...

suka tgk pants tu.. akan beli satu nnt hihi

mimie1678 said...

eynda... mimie suka tgk kasut tue... beli kedai mana yer...?

Anne said...

kasut reebok tu lawa laaa:)

Selamat bersenam eynda.

eynda said...

ceroi..insyaallah :-)

eynda said...

Rash...hehe...bab nak langsing & sihat memang hubby jadi penyokong setia..maklum le utk dia jugak kan :-D

eynda said...

Liana...pants tu kalau betul2 slim nampak cantik je bila pakai...tergoda sebab tengok patung pakai hehe..tapi diri sendiri pakai takde la macam patung tu pun :-p

eynda said...

mimie...kedai betul2 tepi al-ikhsan dlm SP tu...kedai 2 pintu jual kasut sukan aje...

eynda said...

Anne...thanks :-)

♥MAMASYAZA♥ said...

teringin nak ke broga hill, bila kurun wei dpt kesana

Softtouch [Hanim] said...

bestnya kak...dpt apa yg nak...Alhamdulillah

yangyuyu said...

saya dah naik broga best sgt...segar angin atas tu

Alin Marlini said...

ala...Kak Eynda..Alin suker kalau ada sebut harga sekali sebab nanti boleh simpan duit nak beli...hehehehe

Leena said...

I loike ur yoga pants, sis...mesti bersemangat nak workout :)

Leena said...
This comment has been removed by the author.
Cik Firus said...

akhirnya tercapai jugak impian sis nak beli kasut tu..

teringin nak pegi broga hill sbb view kt situ cantik

cikbedahlaser said...

nice.. yup.. bagus nye letak hrga.. so xde la org tertanya2 kan... fikir positif je.. ;)

jd lepas tgk harga.. sy x berangan dah nak beli kasut cam akak.. uhuhuhuhuhu x pe sy simpan dlu cita2 tu.. heheheh

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails