Wednesday, January 5, 2011

Hari Esok Episod Baru....

Alhamdulillah!!

Akhirnyer salah satu impian eynda tercapai....nak tahu apa?








Easytone







Runtone




Ehhhhh tunggu!! Kasut2 tu belum jadi milik eynda hehehe.....sebenarnyer impian eynda adalah utk mencari geng exercise :-)

Sejak pindah Cahaya SPK ni eynda selalu berangan...kalau la ada geng exercise kan best....kat sini ada playground yg ada alat2 senam....pas tu ada jogging track....pas tu ada bukit yg tinggi...boleh hiking berjemaah.....

Semalam dah dapat geng!! Yeaaayyyy....happy nih....mak-mak dara yg hantar anak kat kindy Hannah la ni heheheh....so esok pagi insyaallah kami bertemu depan kindy .... lepas hantar anak2 masuk kindy, zassssss....panjat bukit Cahaya SPK *wink*

Apa kena mengena dgn kasut2 kat atas ek??

Itu wishlist eynda utk bulan ni....insyaallah nak beli sebijik....tapi mahal jugak ye...dah tengok banyak kali kat kedai...dah termenung banyak kali depan kasut2 ni....tapi kali ni pejam mata nak beli jugak la...hubby jugak suka jadi sales promoter tak berbayar...asyik promote kasut2 ni je...sampai bini pun dah angau.....cuma tak tau nak ambik for walking or running....hhmmm....

Dah lama tak workout nih....tetiba nak hiking....pasti semput esok kekekekek....mak2 dara yg berkenaan....layan aje kawanmu ni nanti ye :-D




** Gambar kasut digoogle ye...










20 comments:

ibh said...

Good Luck kak..

Cik Firus said...

beli je dua2 kasut tu kalo xtau nak pilih mane satu..hehee

mane pic hannah in her uniform n barbie bag???nak tgk :)

Gorjes Ke?? said...

peach pon wishlist gak kasut sukan
pastu kamera
tp gaji bln nie nak rembat kasut sukan dulu

LiAnA said...

kasut sukan ni kalau beli mesti pakai.. tak boleh simpan gobok sbb cepat rosak.. so kene beli jdkan motivasi.. "beli mahal kene guna jgn simpan nnt rugi" kekeke

Queen of Pirus said...

bestnya..ada gak bukit tu yg boleh dipanjat ye..balik nanti boleh la join u all.

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nak jadi geng akak gak leh???
hehehe....

A~ said...

i sukaaaa reebok tu!!! yg hijau tu utk running ke?
amik yg utk running la eynda. sambil2 lari boleh jalan jugak. slalunye yg utk running lebih tahan. :)
wah best la ada geng senaman berjemaah kat m'sia sana. i kalau balik kL tu pasal takde geng, slalunye makan tido je la, or paling hebat pon senaman depan tv. :P

Ena said...

hehe..

tak pe kak eynda... bagus xtvt tu.. sihatkan badan! masa pun terisi ementara tunggu anak balik sek kan!.. :D

cantik la kasut tu.. ena berangan je la kot! :D

j.u.l.i.e said...

wow..hiking, i like!!!!!beli kasut mahal sikit xpe,sgt berbaloi utk hiking...slmt ber hiking..pnjat slow2 xpe...janji smpai atas..

yangyuyu said...

mmg best kalau jumpa geng kakeynda..br la ada semangat..

sy nak g broga hills tempat outing sheikh muzaffar shah kawen tu 15 hb kalau kak eynda join, lehla jd model sy:)

ieda said...

cantik kasut tuu ..
gud luck :)

Queen said...

nik belasah je...hahaha..tp yela..tak bagus sangat utk kaki kan..

amik yang running pun ok.. =)

Mieja@Amiizaa2001 said...

eynda, ambik yg running.....senang nak jogging.....specnya berbeza utk walking and running:)

syiokkkkkkk ....kalo dekat2 confirm kita ajak enyda jogging sama-sama:)

chugie said...

wah.. ni antara projek tuk mencapai target mengurangkan berat badan ye kak?

bestkan kalau ade geng nak work out together ni..

Snowwhite Zone said...

lama jgk anis x g jog. dekat 3 bln, skrg jg pemakanan aje. jeans pun dah longgaq.

selamat berusaha!

MY HEART said...

Kak Eynda,

nak gak join... ^_^

yats said...

seronoknya leh joging ramai2.. =) lama tak joging..

sheila said...

chaiyok chaiyok...

sebelum start jogging jgn lupa stretch up, warm up dulu ye..jangan main terjah je..sian urat2 tu terkujat nanti.

DaZzlingLilLy said...

i pun baru jer terjumpa kasut lama..skang ni tgh semangat nak workout..jom!

Chik Na said...

angan-angan kita sama :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails