Sunday, January 30, 2011

Blogger Cantik....


~ Klik kat gambar utk view lebih jelas ~



Followernyer dah seramai 2836 buat masa ni...hebat kan!!

Fanpage dia dah seramai 1910 orang...hebatkan!!

Kotak2 komen dia mesti angka ratus2....hebatkan!!

Blog dia banyak gambar2 cantik...secantik tuan punya blog...hebatkan!!




Sebenarnyer dia dah buat eynda tersenyum....sebab eynda selalu terpikir....blogger2 yg hebat...yg beribu-ribu follower...yg dah femes satu Malaysia....adakah diaorg akan tinggalkan jejak kat blog2 cikai macam blog eynda ni?? Mungkin ada....mungkin dlm diam2 diaorg baca blog kita kan...sape tahu?? Tapi gadis comel ni buat eynda kagum....jakun skit pun ada...maklum la dia dah femes & sangat cantik...tetiba tinggalkan jejak kat chatbox eynda...tak ke terharu?? Mestilah!! :-)

Trima kasih dear...walaupun datang kat chatbox aje....janji ada jugak say Hi kat ahkak ;-) 

Selalu baca blog si cantik manis ni....tapi jarang tinggalkan jejak di blog dia...hanya sempat ucap Happy new year aje hari tu...mungkin sebab tu dia balas kunjungan :-)

Senyum sengih brape hari nak hilang pun tak tau nih hehehehe.....

Dan trima kasih jugak utk semua yg sudi singgah sini....eynda belum sempat balas kunjungan....






** Tengah tunggu kot2 blogger2 otai yang lain nak singgah sini hhhmmmm....













16 comments:

zailamohamad said...

Eynda pon femes apeeee;)

Mr feckry said...

lu memang cool la

mimie1678 said...

eynda pun famous la... hehe...

ibh said...

Akak pun dah kategori fames gak apa..:)

Cikgu ILi said...

K.eynda pun blogger cantik.

Farra Dhelina said...

tp sy yg tak pemes ni mcmn? ekekekeke.. kak eynda pun pemes jugak ler..ctk pulak!! :)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

pada ceroi akak adalah blogger yg cantek n otai juga...
hehehehe....

nurulhudaresad said...

akak pom kategori ohhtaaiiii pe...huhu....pokower atas seribu ingat senang nak kompol..=)

Softtouch [Hanim] said...

haahlah kak eynda famoes lah..terharukan kan bila blogger femes tinggalkan jejak..

aNaYaNa said...

k.eynda..salam kenal..
da follow akak..

suka usha blog nurul badiah..:)

Eti said...

blog you pun hebbbaattt apa.... :-)

lily lotus said...

suka kalau otai2 blogger ni sudi 'turun padang' say hi kat kita :)

Tihara said...

mana taw haniszalikha plak singgah kan :)

Cik Firus said...

sis pn femes la..

Nurulbadiah Lai said...

salam dear..
xsure nk panggil sis ke apa coz u look so young..
actually sgt surprise yang u buat this entry..nak nanges hehehe..terharu..
actually hari tu in hurry and singgah sini..baca2 n tinggal jijak..
niw im ur 1034..
i follow u not bcoz u make this entry for me but i think ur blog is super good..but mybe that day i was in hurry..
thanks a lots..
teruskan berblog..

insyallah kalau nurul free2..nurul akan dtg lagi..
thanks dear u such a femes blogger jugak..

take care:)

btw: nurul terjumpa this entry..huhu..kalau x..mesti xtahu yang u buat this entry ni for me..sedih giler kalau i xtau coz i xkn ade kesempatan nk ucap thanks..nasib baik terjumpa this entry..thanks

Aj said...

nicely done.i'm newbie

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails