Thursday, April 22, 2010

Ringtone & Personaliti.....

pic credit to : penguin.com.my


Wanita anggun ini, Sharifah Shawati baru-baru ni ada menulis dalam ruangan penulisannya di paper.... " nada dering handphone melambangkan keperibadian si pemilik handphone..." (lebih kurang gitu le ayat dia...)


Ini adalah ringtone handphone eynda....agak-agak macam mana personaliti pemilik ringtone lagu ni ye?? Heheheh....




Oppssss.....silap pilih videoclip daaaa kahkahkah....owwhhh saya sangat terhibur dgn videoclip nih! :-D






** Bagaimana dgn ringtone handphone anda?? Tetiba entry ni agak skema ayat2nyer ye.... :-p

22 comments:

Nana said...

saya turut terhibur ngan clip diatas..ki3

nana gune trouble is friends by lenka. ape maknanya ek?

CRAZYBEAUTIFUL88 said...

harus kena terja gi baca ni

Si Kenit said...

oh. sy banyak ringtone
setiap sorang ringtone sy lain2
apa pulak makna nya kalau cmni eak?
hahaha

Queen said...

ehehee..ringtone saya asal boleh dengar dengan nyata dan jelas...maksudnya bunyi soft2 tak layan..kalau boleh bunyi lagu yang disko cina tu (fentau ke ape nama ntah)...

bukan minat pun..tapi kalau buat slow2 nanti tak dengar..sob..sob

cikbedahlaser said...

hahaha cam nik...
ringtone harus keras...
klu tak nti.. sikit pon x layan..
sy nye lg hardcore... volume kena hampir paling tgi..
sbb suke letak hp merata2...

tp sebab pakai hp yg atas sikit dr 3310... jd.. gune je la bunyi yg d provide kan.. layannnn

Alida Ali said...

Sama la ringtone kita....

Ena said...

heheh..

cute jekkk video tu..

ena nye ringtone apa ekk?eheh.. malu pulak.. lagu melayu aje la kak eynda.. hoho

:: LadyVerde + Mr.Doc :: said...

owh really?!?!

nie 1st time dengar pasal tue...ok, my ringtone britney spears womanizer....

so am i a womanizer?!?!? owh nooooooooo!!! hehehehhe

all in all i love catchy songs n funky :)

Azmiezas said...

Betul ke??..

kita sebelum main hentam saja,..lagu mana best,..masuk jer..tak kira lagu apa,..janji yg sedap di dengar...kuang..kuang...kuang..

~Eila @ Along~ said...

errr..ringtone sy lagu jiwang2.
adekah sy ni jiwang...
ahh tidakkkk!!! kekekekeke

tifa said...

Alamak awat kita punya sama? Tapi Tifa version Korea sebab Tifa leh cakap Korea ....eheheh

Cik Emi said...

ada 3 ringtone. jadi saya mungkin split personality! muahahhahaa. ya loh assign ringtone untuk orang lain2. ;p

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

personaliti nye mesti la fun & best....
hehehehe...

LiAnA said...

shawati tu ada kuarkan buku Imej... ingat nk cari ler.. mcm best jer.. tgk dia promote kat WHI...


kakkakakak kelakar video tu...

Cikgu ILi said...

Ooo ada video klip baru yek.
Selama ni saya suke tengok yang version budak bulat tu..gelak dekah2.

Adlina Husaini said...

wahhh kita punya ringtone yang sama la eynda

mommy otai said...

skema ayt je eynda..tp ringtone tu aummm..gedik woo..hahahhaaaa
best2..fave cha tu..
ringtone farah berzmn la org tk tau pon..lagu green day...macy day parade..poyo je farah kan..hahahaa

NeenaAnuar said...

neena guna ringtones I'm Yours! heheheehe... :D

sisdee said...

my ringtone ikut pmanggil ehheheh tp tuk yg normal call lak letak 21 guns...greenday..ganas tak ek..takkan..:p

ERMAYUM said...

ringtone i lagu cinta :) but kat office mesti silent :D

Lady of Leisure said...

lady pakai apa tau kak, lady pakai old phone punya ringtone macam bunyi tepon rumah zaman dedulu tu ekekek

mJ said...

nada dering saya = lagu LENKA! saya seorang yg suka suki je...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails