Thursday, April 22, 2010

Pagi Yang Nyaman.....

Selamat pagi :-)

Seawal 6am eynda bukak facebook utk baca status kawan-kawan...sebelum buat keje lain...actually bukak pc pepagi buta bagus gak...boleh hilangkan rasa ngantuk ni hehe...sementara nak kejutkan hubby & adam...baca2 jap...

Ramai yg buat status hujan lebat @ 3am....ye ke....eynda tak sedar langsung! Hihihi...tido tak nyenyak pun....terjaga banyak kali gak check Hannah tido ok ke tak...tapi tak dengar bunyi hujan kat luar pun....bilik eynda ni kalau hujan lebat takde guruh kilat memang tak tau pun hujan tengah2 malam...atau ada guruh kilat pagi tadi tapi eynda memang tak sedar langsung??




Masa hantar hubby & adam kat pintu rumah baru perasan...ha'ah la tanah basah....nyaman je kat luar...Alhamdulillah....ceria anak2 bila ternampak rainbow kat langit....tapi rainbow tu tak sampai separuh....macam eskrem barbie hannah hehe (paddlepop pelangi)...

Semoga hari kita hari ni sejuk & nyaman seperti bumi selepas hujan....amin...








26 comments:

tifa said...

Tadi on the way pi keje pun Tifa nampak rainbow . Kita nampak rainbow yang sama ke ? Tifa dok s. alam :)

eynda said...

Tifa...mungkin jugak la sebab rainbow ni lokasi macam sebelah2 seksyen 9 je dari rumah eynda :-)

bspotgurl said...

Morning! Awal bangun. Kadang time hujan rasa sangat best, kadang tu rasa tak seronok pulakk

sisdee said...

besnya ujan pagi..mmg rasa fresh jek kan klu ujan....:)

zarin said...

i pun tk sedar mlm td hujan..bukak pintu td pg baru perasan tanah basah...suka pagi selepas hujan :D

Ena said...

Betul la kak..

ena pun bangun jer pg rase sejuk & nyaman jer.. tp mase tido memg tak perasan pun ari ujan..

BULLET said...

aah ujan kul 3...best tido...pastu bangun pagi pun nampak pelangi...

ERMAYUM said...

bagus nya eynda sempat capture rainbow - hmm da lama tak tgk real rainbow:(

Chik Na said...

chik na pun suka pagi yg lepas hujan .. terasa nyaman

fabulous.farah said...

a ah..pagi ni buka pintu jer udara sejuk masuk..best2..tapi tak nampak pelangi..huhu

Queen said...

nik pun tak peasan hujan...hubby yang cakap pagi tadi...

mrs.ecam said...

sye sdar kol 4pg sbb salinkn pampers ank....pas 2 ank ckp "ma ujan" ms 2 ngah mamai2 n terus g tngk luar...btol la ujan lebat ptt la sdap jek tdo cam mls nk bngn...heeeee kol 6 kne bngn sbb dh dngo azan n mmg ms sye bngn tuk g kje...klu leh smbg tdo alangkah bestnyerrrrrrrrr hekhek

mummy_ayu said...

ah ah..pagi yg best jer..kalu la hujung minggu ..bestnye tarik selimut lagi..zzzzz

sLEEping BEauty said...

ya betul....pagi yg nyaman!

Lady of Leisure said...

kecik2 dulu kalau nampak rainbow jer... make a wish! make a wish! hehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

bukak² mate trus bukak FB ye sis...
hehehehe...

Ray said...

Heh..

Sama la tak sedar pun hujan semalam. ye lah dah rmah nun jauh di atas langit harusla tak dengar bunyi hujan mencecah bumi kan??Chewaahhh..Tapi alhamdulillah walopun penat sebab semalam cuma sampai kat rumah time tgh malam, pagi ni pun takde rasa malas nak bangun bersiap gi keja. Cuma rasa malas sebab masih penat je:)

Nak mintak hujan sedap mcm pagi tadi lagi untuk pagi Ahad nanti boleh kann??

yangyuyu said...

selamat pagi:)

Shariz said...

haha...shariz tak sedar apa pun pagi tadi...nyaman je tidur....sbb sejuk kut...hehe

SharHanah® said...

hari ni, sy pun nampak pelangi... sungguh cantik ☺

Nana said...

hujan ke subuh tadik? tak pasan lak. nana pasan kelmarin subuh hujan ada la...ke kat umah nana ni tak hujan kot mlm td..hi3

tp nana pon suke gak kalau hujan...damai aje

|| NaFiRaa || said...

kalo kat s.alam mmg hujan + kilat + guruh skali...kol 3 pagi.. bangun utk cabut plug2 semua..muehehehe

Mr PenyuBiru said...

tau tak sebenarnya pelangi ada tujuh warna.hehe..

cikbedahlaser said...

paling suke tgk pelangi.. klu tgh2 jem kt jln..ras terhibur skit tgk pelangi.. subahannallah....
aah pg td hujan... sy terjaga sbb tutup tgkap... camne leh terbgun ekk??

LiAnA said...

hahaha ku tak sedar hujan pun.. tp terbangun gi toilet kol 4am baru ada kilat2 jer..

NeenaAnuar said...

lamanyer tak tengok pelangi..

kalau hujan pagi memang makin sedap nak tido kann.. main tarik selimut silap2 ngan en. teman.. hahahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails