Friday, March 5, 2010

Kreativiti Adam!

Entry ni banyak gambar hitam putih sebab kalau gambar original konfirm mata kita jadi kuning....kat rumah ni guna lampu off white so gambar pun nampak kuning gara-gara lampu.

Lately ini la keje Adam...Adam dah darjah 3 ni...kekadang nampak macam budak kecik...kekadang nampak lagak macam anak teruna dah... masih ada yg ingat entry jangan pandang remeh ? Jom tengok yg ni pulak....



Haaaa...jangan sepah2 tuh....dah kena warning....



Warning lagi...kalau nak pegi TOLET kena bagitau adam...motif??



Cehh...ada spiderman jadi guard kat pintu bilik.....




Nabi harijadi atau harijadi nabi??
Sempena dia menyambut maulidur rasul kat sekolah pagi & sekolah agama....



Nasib baik adam lekat jadual ni...kalau tak mesti setiap selasa mama gi ambik pukul 1.... hari jumaat no problem...sebab sentiasa ingat esok tu sabtu haha...



Warning lagi...jangan lupa bawak balik barang anda...pendek citer jangan tinggalkan barang kita dlm bilik dia la kot...



Motif lekat hexagon cosway??



Dan jugak voucher subway??


Tuan bilik ...gambar masa tadika...



Tiba bab membanggakan...


My dad....



my mom...uikkk mana kepala?? Saje eynda cropped...ni zaman anak dara nihhh...sekarang pakai kebaya konfirm nampak cam nangka kena balut...dan eynda sangat rindukan zaman body slim gitu...masa tu 50kg!


Dan ini la hasil sebenar gambar2 di atas kekekeke....penuh pintu!! Nak pindah nanti jenuh cuci la....






** Nasib baik hannah tak tanya " mana hannah??"





32 comments:

Kaseh Esmiralda said...

sangat comel~~

LiAnA said...

hihi kreatif budak Adam ni.. tunggu Hannah besar lak.. camne lak perangai

cikgu isza said...

ragam anak.. mencuit hati :)

luZ a.k.a MLM eXpErtS said...

pandainye dye...

fabulous.farah said...

wah..sangat sangat slim zaman anak dara

IdzaLia said...

kreatif adam ni..hihi

AISYAH HANI said...

lawa tulisan adam...mujur la adam tak tulis atas dinding..

sisdee said...

muahaahhahhahh..cute tul!!!

syahmi lak suke lukis kartun..mcm2 bnda superhero dia lukis..pastu mula le blagak ala2 superhero..
ibu dia le jadi tarzan spnjg masa sbb dia bgasak tak hingat :(

adam tido sendiri ek ...sejak bila ek..syahmi ni dah ajar tp mlm2 sure nyelit gak kat bilik kita..last2 letak katil dia dlm bilik kita...huhuhu..tu pun...susun bantal kiri kanan...sabo jek :(

fizamior said...

wahahaha!!!!! so cute!!!! so creative!!!! siap ade signature sendiri dah... :D

Mrs. Zuki said...

Comelnya dia~
Sume-sume tu tampal atas fridge ke?yang bilik Adam tu pun tampal situ?
Simpan Eynda hadil kerje Adam tu...mesti dia seronok bile dah besar nanti bile tgk balik.

Rozita said...

kreatif sungguh si Adam iteww..
sgt suka melukis

TK said...

Mmg creative your boy. My boy pun ada buat camtu tapi dia kejam sikit dia tulis 'SARAH (adik dia) DILARANG MASUK '.And yg penting your boy jenis yg aware of cleanliness cause he wrote Jgan Buat Sepah. And dia ada iklan Subway buat i teringt keenakan roti subway tu!

|| NaFiRaa || said...

hihihihi.. kreatif sgt!!!

Maharani said...

cantek la tulisan Adam. lagi cantek dr tulisan auntie!.... auntie ruper nyer aku ni.

shabiela said...

kreatif sungguh anak teruna ni.. :)

bha ('',) said...

nk coupon subway..hehe..tibe2 teringin nk mkn subway..hehe..kuruih giler time anak dara..pas abih LWM tu insyaAllah dpt blk body camtu..

abrahyn said...

berbakat sungguh adam...:)
later on, jenuh u tgk pintu bilik hannah lak penuh gamba hehehe

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

adam byk bg warning je nieh...
hehehehe...

mcm nangka kene balut???
hahahaha...
sis2...

mummy roshie said...

lukisan budak2 skang nih comel..kalo letak lukisan kita ms kecik...ayoo...org lidi je kut pandai lukis dolu2...

chantik sgt lukisan dia, nih bleh jadi geng anak roshie nih..

eynda said...

Kaseh...thanks :-)

eynda said...

liana..tu la hannah nanti cemana pulak :-)

eynda said...

cikgu isza...betul tu :-)

eynda said...

luz...thanks :-)

eynda said...

farah...gambar tu buat akak nyesal sebab sekarang sudah gumuks huk huk...

eynda said...

lia...banyak akal :-p

eynda said...

Syani...adam ikut bakat mama dia kot hehe...hannah je dok conteng dinding sekarang :-(

eynda said...

sisdee....adam tido bilik sendiri sejak umur 4 tahun...dia request sendiri...ambik masa gak sebab dia pun suka bangun malam2 masuk bilik eynda....lama2 ok la :-)

eynda said...

fizamior...tu la eynda pun baru perasan dia dah ada signature sendiri :-p

eynda said...

Ili...semua tu dia tampal atas pintu bilik dia...harus letak dlm blog utk tatapan diaorg besar nanti :-)

eynda said...

Rozita...dia memang suka melukis :-)

eynda said...

TK...hehe...kesian Sarah...nasib baik adam tak tulis cam tu :-D

NeenaAnuar said...

hahahaha.. cute sehh!!

paling ngeri tengok kuku adam tuu.. wahahhaa...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails