Friday, March 5, 2010

Hari Itu Dalam Sejarah!

Hai semua....ni entry pertama utk hari ni...fuhh...setelah pikir2 apa entry yg nak ditulis hari ni...cuaca panas buat eynda kekurangan idea utk menulis....ni dah bukak ekon baru datang idea...hokey agak mengada-ngada kan...

Entry ni eynda buat utk rujukan diri sendiri...utk kenang-kenangan...sebab eynda rasa payah nak cecah graf macam ni selepas ni...terpulang la utk korang nak menilai...bukan utk menunjuk...tapi poyo tetap ada sebab excited tengok graf naik tinggi kan...tipu la kalau eynda tak hepi....tapi takut pun ada bila dah ramai pembaca kan..

Owwhh jangan terlalu perasan eynda....mereka2 ini masuk utk mengundi peserta You've Got Style lah....maybe ada yg terbuka hati nak terus menjenguk blog eynda....mungkin ada jugak yg datang hanya seperti "touch & go" hihi....biar eynda citerkan apa yg berlaku dlm gambarajah2 di bawah sebab korang takleh nak klik utk view lebih besar pas tu ada yg mesti tak nampak digit2 tu kan...





Graf naik melangit lepas eynda bukakan undian....macam tak percaya...selalu paling ramai utk satu graf dlm 70-80 orang aje...terima kasih kerana datang ke blog eynda :-)



Yg sedang online (tak ingat pukul brape tapi siang la) 55 orang!! Paling banyak selalunyer tak sampai 30 orang serentak...



Ni dalam pukul 10 malam ke atas....yg tengah online 44 orang....pengunjung sudah cecah 1448 orang!! Eynda bersemangat nak tunggu sampai tengah malam nak tengok total pengunjung utk hari tu....tapi tertido daaaaa....sedar2 dah 1am...kiraan dah start ulang dari 0 balik :-p




So eynda masuk nuffnang....ni utk hari pertama & hari ke2 undian dibuka... hari pertama unique visitors (UV) 1560, hari ke2  1412 orang....terima kasih sebab sudi jenguk blog eynda :-)



Dan hari ini eynda rasa graf akan menurun sikit...dan tak mustahil akan kembali seperti selalu la...paling ramai sehari 500-600 orang unique visitors.....tiba weekend lagi la menjunam hehe...


Manis utk dikenang.....sebab eynda tak jangka nak dapat graf macam tu bila buat contest...maklum la takde pengalaman...tapi eynda bukan nak mengejar graf semata-mata....yg eynda paling suka, dari blog eynda boleh kenal ramai kawan baru.....eynda boleh bercerita.....eynda boleh manfaatkan hobi eynda yg suka mengambil & diambil gambar hihi.....tapi eynda harap yg pernah datang blog eynda lepas ni singgah la selalu...terima kasih :-)


Sekian melaporkan dari bilik tido....(sebab pc dlm bilik daaaa...)



** Kekadang terbaca entry blogger2 femes yg letak graf diaorg...wow...setiap masa UV cecah 1000 ke atas....kagum betul...



28 comments:

BULLET said...

ni mesti dah byk kemain earning ni...kan kan kan...patutla hannah riang menyanyi

eynda said...

Bullet...takde maknanyer...naik seringgit je hahaha...

Queen said...

waaa..congratz kak eynda....graf nik naik yang masa bagi gift dekat kak eynda tu jerla...ekekke..dengan yang bali2 tu..pastu sikit2 turun..dan kembali seperti sedia kala..ekekekke..

tapi takpe..at least bagi semangat untuk berblogging..and dapat raaaamai kawan baru..itu laaaagii seronok

ana said...

sehari kalau tak masuk blog eynda...tak sah tau...!!

eynda said...

Nik...tq..merasa la jugak kita kan hehe...pas tu hidup kembali normal la :-p

Ha'ah yg penting dapat ramai kawan :-)

eynda said...

neisya...terima kasih banyak2 :-)

Rozita said...

tahniah!
dah semakin fofular lah itewww

joegrimjow said...

wawahh
kene blajar ni camne bleh sampai camni skali naiknya
huhu

Ena said...

Bestnyerrr kak eynda.. sukenyerr... sy pun tompang hepi tuk akak la.. bile la bog sy nak jd cenggitu jugakkk.. uwaaaa....

eynda said...

Rozita...tq...eynda masih bertatih :-)

eynda said...

joe...gara-gara buat contest tu je hehe...nanti turun balik agaknyer :-D

eynda said...

Ena...akak pun seronok la kejap tapi cepat2 sedar...ni utk sementara je kot...sebab contest tu kan...

Jiejah @ Iza said...

fuyooooooooo ramai tuh :D

saya dah undi - bg support hehehe
nak join tp kompom x de style lahhhh!!! hahahha

Nip said...

byk 2 unique id :)
hehe.

mamaaerish : said...

wah kagumnyer... eb x do la... sapo la yg sudi... hik3

NeenaAnuar said...

woOOww!! syabass kak eyndaa.. confirm lepas2 nie ramai yg akan singgah blog kak eynda.. nak2 tengok gambar yg chantek2 kannn.. ;D

|| NaFiRaa || said...

wahhhh... mmg best kan bila tengok graf naik.. ai punye graf x pernah pon cecah 50 dalam masa 1 jam... muehehehe

Hasan Amran said...

tahniah diucapkan...semoga sukses lagi...

TopsyTurvy Mum said...

congrats eynda...

kira celebrity blogger dah ni :)

eynda said...

Jiejah...org yg anjur contest pun takde style hihi..

eynda said...

Nip...2-3 hari ni je kot :-p

eynda said...

eb...nanti ada la tu :-)

eynda said...

neena...tq...akak rasa ramai jugak yg akan jenguk2 blog peserta contest ;-)

eynda said...

nafira...graf eynda pun kekadang tak sampai 10 org dlm satu jam hihi...bergantung kat entry kita jugak la...

eynda said...

Hasan...tq...doa utk kamu jugak :-)

eynda said...

Rox...thanks tapi eynda tak layak la...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sis i makin popular...
hehehehe...

mselim3 said...

Sis makin popolar ok lah..insaallah ader lah earning tu...berkat kesabaran tu,,,,

salam persahabatan, salam ukhuwah...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails