Friday, June 12, 2009

Jangan Pandang Remeh....

Kreativiti anak-anak jangan dipandang remeh hehe....
Tak percaya sila lihat gambar2 di bawah...
 
Apa itu?? Itu apa??
 
Camera tu kononnyer CCTV....mentang-mentang mama dah tak guna camera tu....
 
Ini benda apa ek...yg nak masuk kat pintu kena key in password dulu...ni tiru kat KUMON dulu la....dia pun ada password kalau nak masuk dlm KUMON...
 
Siap lekat2 kat pintu bilik tido dia.....haaiihhh...nanti kat Cahaya SPK toksah dok tepek apa-apa naaaa....actually kat rumah ni pun toksah la...kesian kat tuan rumah...nangis dia nanti check rumah lepas kita pindah keluar...
Huh!! Cuba baca....ejaan pun tak betul :-p
Sape lagi pencipta semua ni kalau bukan Adam hehe...Ni baru 2 minggu cuti sekolah....kalau cuti hujung tahun?? Apa la yg dia nak cipta kekekeke....Siap cakap kat eynda, "mama...kalau nak masuk bilik Adam mama tekan password 1...4...4...bla bla bla " :-D

12 comments:

ammi said...

adoi hai..nak tergelak pun ada...jgn lupa kemas udah lerr!

::i.e.r.a:: said...

cerdiknya anak teruna eynda sorang nie...bagus bagus... keep it up boy !!! :)

-iLLa- said...

ingttkan apa menda tadi..kahakhkah...iq budak kan kak..

M@ said...

wah kreastif betul dia..clever adam ni..minat sains kan..
baguslah gni biarkn kak..dia nk explore..:)

sesemutku said...

clever nya adam..heheheh..teruja semua tgk...bravo..bravo..
kang kat cahaya spk...dr tangga bwh smp blk dia..adam buat security check...ekekeke

eynda said...

Mi...mama dia ler yg nak kena mengemas nanti...tapi kekadang dtg mood dia sendiri kemas, senang keje mama hehe...eynda sendiri nak tergelak hehe...


iera...cuti sekolah dia boring kot duduk kat rumah...mula otak pikir nak buat apa...ok jugak la isi masa lapang dia hehe...


illa...hehe...ingatkan apa tadi ek...iq budak2...kita pun tak jangka :-)


Ma..ha'ah dia minat sains...ni pun tadi dok ambik straw buat apa ntah sambung2 & tiup...semalam cipta apa ntah...gara2 TVIQ la ni.. :-)



Mut...hhmm..tak tau la kat sana nanti apa idea dia pulak :-p

iNa said...

kak eynda..bagus lah adam minta Sains..... :) ..

ehehe...kreatif betul..

iNa said...

typo plak...ekeke..nk type MINAT..jd minta..huhu..

Zulaikha said...

kak eynda, sgt bagus kat eynda hntr anak2 masuk kumon..
sy kje partime tutor kat kumon..
mmg sy sgt impress ngan budak2 kumon...
darjah 3, dah buat algebra..
6 tahun dh start sifir 2..


nanti sy ade anak, mmg conferm masukkan kumon dr baby lagi...wawawa..

eynda said...

Ina...adam ni agaknyer ngikut mak ngah dia kot (SIL)..mak ngah dia keje dlm bidang sains ni.. :-)



Zulaikha....adam masuk kumon setahun lebih jugak...memang prestasi dia ok...tapi lama-lama dia macam cepat letih...latihan kumon bertambah..homework sekolah pagi & sekolah agama...sampai muka dia pun nampak stress...now dah stopkan dulu kumon...nampak better skit....masuk kumon ni mental kena kuat kan hehe...

Shariz said...

HAHAHA... creative nya Adam !
sah2x tgk TVIQ la nih....

eynda said...

Shariz...ha'ah...sekarang dia asyik tengok TVIQ & channel history tu...kartun jarang dah :-D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails