Tuesday, March 2, 2010

Jumpa Blogger.

Ingat tak entry eynda tentang Mari Kelih Store Contest 2010 ? Kebetulan eynda ada kat Subang Parade sabtu lepas, kan ada bazaar & MKS pun turut serta....lepas "kelupoq" dgn Hannah kat Tumble Tots eynda pass Hannah kat ayah dia pas tu eynda terjah booth MKS. Tokey MKS tu kan member blogger eynda so eynda tak sedap hati kalau tak singgah walaupun hanya utk say hi :-)

Slow2 eynda jalan tengok satu2 booth...yg mana satu ek...terlupa nak tengok map kedudukan booth MKS...eynda perhati sorang demi sorang...cari tokey MKS la hehe...last2 jumpa jugakkk...



Me & Zaila (tokey Mari Kelih Store)
Seronok jumpa Zaila...mula2 rasa macam malu2 skit ahaks...



Tak membeli tak sah kan kalau dah nama tu perempuan :-p Eynda beli 2 helai tudung instant....murah je sehelai RM10...sebelum ni konfiden pakai tudung Ariani je sebab sesuai dgn bentuk muka...tapi cuba jugak la tudung buatan lain...lagipun murah kan...




Dua helai tudung yg eynda rembat....eehhh sesuai la...suka sebab awning tak tebal....awning pun terletak elok je...lepas ni takyah susah2 gi Ariani la...eynda tak kisah takde brand janji sesuai dgn eynda....amacam Zaila?? Boleh buat part time jadi model tudung kat MKS tak kekekekek?? Joking k... :-p


Pas tu dapat tudung freeeeeeee! Tudung 4 segi, boleh pilih nak design apa...eynda pilih yg ni :-) Zaila cakap ada free gift...eynda ingatkan tudung 4 segi ni la free gift tu....nasib baik masa nak buang plastic bag eynda check dulu....



Rupanyer ada rantai tangan....ini la free gift tu kan....TQ Zaila... :-) Tak sempat nak tengok barang2 lain yg Zaila jual...kelam kabut nak pegi Cahaya SPK pulak...


Best jugak la bazaar weekend lepas...booth lain pun jual baju cantik2....murah2 jugak...tapi tak sempat nak belek betul2...

Korang jenguk2 la blog MKS tu kot2 ada yg berkenan boleh beli :-)




** Sape pulak eynda nak jumpa lepas ni :-)





37 comments:

Ena said...

Salam kak eynda,

bestnyer nyer leh jumpe member blogger..

cantek la akak pakai tudung tu.. wajah akak nampak berseri2.. muda jer.. jeles lak ena nie.. ehehehe..

rose --{@ ibuRafiq @}-- said...

tudung tak ariani pon cantik gak kak..sy dah bandingkan 2 tudung ni. satu sy beli kat shah alam, rege RM49..satu lagi kawan sy rege 100++. sama giler material dia
awning pon same...uhuhu

lawa la akak pakai tudung tu
nampak kena sgt..kulit cerah pakai ape pon cantik..:-)

IdzaLia said...

kak eynda.. tudung yg akak dpt free tu samalah dgn tudung lia.. hihi

sisdee said...

eynda kita ada gak tudung yang bkan ariani...mmg ada jenis tletak jek klu pki..ada gak yang tak bes...dari segi quality kain sure ada beza wlupun tak nyata...hehhehe..kena pndai nk bezakan..dan selalunya kita try kat situ gak..tak kira :D

cantik mmg tudung2 zaila...

sweet sgt the bracelet tu:D

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

memang ngam....
hehehe...
joking o nak jadi model tol²???
hehehehe...

eynda said...

Ena...memang seronok jumpa blogger lain...errkk...akak dah edit2 skit la gambar :-p

eynda said...

Rose..thanks...kekadang mahal sebab brand je kan ..

eynda said...

Lia...kalau gitu citarasa kita sama la :-D

eynda said...

sisdee...ha'ah kualiti kain kekadang tak sama la..setakat nak pakai dekat2 ni, ambik adam kat skool...shoping2 kat giant...boleh aje kan hehe...eynda ni kekadang tudung 4 segi murah pun pakai jalan merata shopping haha...tak kisah la janji kita selesa & kena dgn cara kita memperagakan tudung tu cewaahhh :-p

eynda said...

meniti senja...serius joking je sebab akak ni berani posing2 utk blog sendiri je hehe...

Lybeau said...

Eynda i suka tenok u posing with the tudungs... tersangat la ayu...sejuk jek tenok....xxoo

zarin said...

cantik eynda pakai tudung yg beli kat kedai zaila tu..
bagi i pun, tak kisah lah murah ke brand apa ke asal selesa dan cantik di pakai ok lah kan!

BULLET said...

kak eynda, nak tau x...bullet pun ade kat bazaar tu la...bullet pun bukak gerai. wife bullet yang perasan kak eynda. nak tegur segan lak...tengok hannah dari dekat, giler comel la budak tu...pastu wife bullet cakap kak eynda dah kurus...nape nak kurus lagi...hehehhehhe

eynda said...

RL..thanks :-)

eynda said...

zarin...tu la yg penting kita selesa...lagipun jimat skit kan hehe..

eynda said...

Bullet...ye ke..akak tak tau..kalau akak tau akak singgah booth Bullet & mrs...yg mana satu ye...mrs bullet pakai maxi dress ke?? Pregnant kan?? Akak ada perasan satu couple tu...ntah2 itu Bullet & mrs! Macam nak patah balik masa je ni huhu...nyesal tak tau...

BULLET said...

aah..yang tu la kitorg...hehehehhe

honeylanz said...

yela..lawa n kena tudung tu dgn eynda.

eynda said...

Bullet...lorrr...naper tak tegur...takyah segan...akak tak makan orang hehe...rasanyer dah perasan mrs bullet masa dlm toilet hihi...

eynda said...

Has....thanks :-)

NeenaAnuar said...

wah! ade gaya lah kak eynda!

betol lah.. neena pun tak pikir branded sgt... yg penting.. sesuai & ade kualiti... kalau brg branded ade kualiti worth it lar jugak nak beli kan... at least tahan lamaa... but sometimes ade jugak yg murah2 nie comes in a very good quality.. pendek kata kene ikut nasib and kene pandai beli kann..

Chik Na said...

cantiknya gelang yg dapat free tu...

Queen said...

gelang tu hannah tak declare dia punya ke?kaler pink tuh..ekekekkeke

btw, nik tak pernah memilih pakai tudung...selalunya goes to tudung yang RM10 je...dulu layan gak bawal..tapi since bawal skang susah nak cari yang berkualiti, harga plak dah nak cecah ratus, so stop bawal, pakai je cotton biasa RM5...yang penting tahu gayakan..

fizamior said...

kak eynda... cantik betul la... pandai akak pilih tudung tuh yg penting murah..haha... betul ke rm 10 jekkk... murah sgt tuh...

mamaaerish : said...

cantek... sesuai... eb takut nk pakai... sbb slalu x kena... tudung siria gak yg slalu idaman ati... (",)

noradzlina.kamdani said...

tudung yg belang2 tu look very nice le kak

eynda said...

neena...orang macam akak yg suka shopping tapi kedekut perlu la beli barang yg murah2 supaya duit tak cepat habis so setiap masa boleh shopping hahaha....beli murah kalau tak tahan lama boleh shopping lagi yeaayy... :-p

eynda said...

Chik Na...ha'ah sweet je kaler pink...macam tau2 je zaila tu eynda & hannah suka pink :-D

eynda said...

Nik...kena share la gelang tu dgn Hannah hehe....cuma dia kurang tamak sebab gelang tu longgar :-p Sama la cam akak, bawal tak pakai dah, pertama sebab dah mahal...ke2 rasanyer yg instant ni lebih kemas alang2 dah banyak yg sesuai....tudung 4 segi biasa tu akak still pakai tapi mesti yg bidang kecik...kalau bidang besar mesti senget benget jek :-D

eynda said...

fiza...betul RM10....nanti akak buat entry pasal tudung ada beli lagi 5 helai...sehelai RM10 gak hahaha...menang membeli & menang memakai :-D

eynda said...

eb...akak dulu cam tu la...hanya beli Ariani sebab itu je sesuai dgn muka....dah try beli yg biasa2 tak elok la...tapi ni yg RM10 tetiba sesuai plak dgn muka....memang mentenance murah sungguh la akak ni takyah guna benda mahal2 hehe...

eynda said...

Noradzlina...ha'ah kan..tu kaler itam & pink :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

posing kat blog kan tempat belajar...
nanti senang posing depan lensa bila jadi model...
hehehehe...

eynda said...

meniti senja...takyah la...dah tua kakakaka....

Tihara said...

terberkenan la pulak dgn tudung MKS ni..nanti nak pi kelih sat.. :)

zailamohamad said...

Eynda, thanks sebab sudi singgah bazaar Zaila & promote tudung2 Zaila..naik malu Zaila sebab Zaila rasa Eynda terlalu cantik untuk jadi model MKS..heheheee
tapi Zaila so surprise ah tengok gambar Eynda pakai tudung murahan tu sebab nampak cantik sangat2, kalau sekali tengok, takkan tahu tudung tu murahan;D
Thanks sekali lagi ya Eynda!!!

ABH said...

jumpalah saya pulak ye...hehehehe...janji tau, :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails