Thursday, February 11, 2010

Mari Kelih Store Contest 2010.

~ Sticky for 24 hours ~







Salah sorang member blogger kita, zaila akan berada di Subang Parade pada 27/2/2010 & 28/2/2010 utk menyertai I Love Bazaar .... zaila ada kedai online yg menjual kain ela...sutera batik...tudung dan lain2.... boleh jenguk Mari Kelih Store utk lihat apa yg ada.... 




Zaila ada kat sana pada 27/2/2010 & 28/2/2010.




Map utk mencari di mana letaknyer Mari Kelih Store kat bazaar nanti...senang nak cari kan ;-)




Sempena dengan penyertaan Mari Kelih Store di I Love Bazaar the RedRush by RylDesigns, Zaila dengan berbesar hati ingin menganjurkan "Mari Kelih Store 2010 Contest" bagi memeriahkan lagi penyertaan Mari Kelih Store di bazaar tersebut.....



Syarat2 penyertaan mudah sahaja;-
1. Anda perlulah copy & paste gambar di atas & diletakkan di entri anda / side banner anda. DONE.

2. Anda perlulah meletakkan tajuk sebagai "Mari Kelih Store Contest 2010" sebagai tajuk entri anda. DONE.

3. Anda perlulah menjadi seorang follower kepada blog ini & Mari Kelih Store (kalau nak jadi fan of Mari Kelih Store di facebook lagi bagus) DONE

4. Anda perlulah link kan entri anda ke entri ini (dengan meninggalkan komen & link entri) DONE.

5. Anda seterusnya harus menceritakan serba sedikit tentang Mari Kelih Store yang menyertai I Love Bazaar pada 27 & 28hb Februari 2010 di Subang Parade. Anda wajib menggunakan gambar2 di bawah sebagai bahan di entri anda. Panjang karangan terpulang, janji ada 2 gambar di bawah sudah memadai; DONE. *gambar ada di atas*


Mudah bukan?? Kalau dah namanya contest, haruslah ada hadiah juga kan??

Hadiah-hadiah terdiri:
1 x RM70 baucer membeli belah di Mari Kelih Store
2 x RM50 baucer membeli belah di Mari Kelih Store
1 x RM30 baucer membeli belah di Mari Kelih Store

Menarik bukan??

Oleh itu, apa tunggu lagi..mulakan karangan anda & hantar kepada Zaila dengan segera;)

Tarikh Tutup penyertaan:
1 Mac 2010 (apa tunggu lagiiiiiii, kalau malas sangat nak karang ayat, copy paste gambar je letak dalam entri tu)

Pemenang akan ditentukan melalui cabutan bertuah (oleh tangan yang bertuah) so tiada unsur bias di sini;p

Terma & Syarat:
- Hadiah tidak boleh ditukar ke Ringgit Malaysia (RM)
- Hadiah akan dipilih sendiri oleh pemenang (barangan yang terdapat di Mari Kelih Store  sahaja)
- Kos penghantaran & pembungkusan termasuk dalam hadiah
- Zaila tidak akan bertanggungjawab di atas kerosakan barangan yang berlaku semasa proses penghantaran (melalui pos berdaftar sahaja)
- Sebarang rayuan tidak akan dilayan kerana hadiah berdasarkan cabutan bertuah;)

~SELAMAT MENCUBA~





Insyallah i'll be there ;-)

7 comments:

NeenaAnuar said...

wahh.. contest lagik! good luck kak eynda... ;)

Queen said...

good luck kak eynda

fatenton said...

kak eynda.. seronoknya rajin join contest..
all the best.

Chik Na said...

moga menang.. dah dapat voucher leh la sopping lagi :-)

Lady of Leisure said...

all the best kak eynda...
:)

eynda said...

Thanks semua...sambil2 tolong promote bazaar zaila tu :-D

zailamohamad said...

Salam Eynda, thanks babe promote kedai Zaila ya, hari ni baru Zaila ada masa nak review entry Eynda, sorry yang amat ya..

By the way, see you there!!

Insya Allah result akan diumumkan pada minggu pertama bulan Mac nanti, all the best!!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails