Monday, March 1, 2010

Peserta-peserta "You've Got Style Contest". (Final update)

~ Sticky Mode ~
Sila scroll down utk baca latest entry
Thanks.




Akhirnyer contest sudah ditutup. Wah!! 49 orang semuanyer....hari tu rasanyer baru dlm 10 org je join...thanks ya sebab sudi join contest eynda ni...ingatkan nak tunggu jadi 50 orang hehe....takde pulak yg tampil bagi link last minute :-D

Anyway...eynda mintak semua yg participate tolong check sama ada gambar & link korang ada ke tak...eynda takut terlepas pandang...maklum la eynda sorang je yg gigih buat semua :-p Rasa macam ada yg eynda belum tepek gambar penyertaan....please update me k...

FYI....ada sesetangah penyertaan guna gambar lama...paling lama pun maybe 2-3 tahun lepas...eynda tak kisah janji guna gambar sendiri, bukan gambar org lain okey...




1) Mimi


2) tifa



3) Bitt






8) mrbam


 
10) mama_izz

11) snowwhite



12) fyna




13) shida



14) mie




15) eyra





17) Farah



18) meuz



19) Hariz






21) Kay


24) myra





25) eny




26) Mrs.Zuki



27) epalejau



28) Iceq



30) Aiza




31) aina



32) asphaq




33) Cik Sha





35) eima jer



36) Aisumi



37) Aznee



38) Wana



39) Soffya



41) Lady D



42) mama asya




44) honeybee




46) Yann



47) liza



48) Afiq





Sila bagi eynda masa utk buat pemilihan....atau mungkinkah ada kejutan?? Cewaahhh...ni la gara-gara dok tengok program realiti kat TV..terbawak-bawak dlm contest blog sendiri :-p

Bukan apa...mula2 hari tu eynda buat contest utk pengunjung blog yg ke 50K. Tapi takde sape mengena....yg sipi2 ada le tapi eynda gedik tegas skit hehe...niat nak bagi hadiah tu dah ada so eynda buat pulak contest ni...kebetulan tarikh tutup contest jatuh pada hari ulangtahun kelahiran eynda...eynda pikir nak buat suprise skit la...maybe tambah lagi hadiah...mungkin ada pemenang ke2 & ke3...tunggu dan lihat k...malam ni dah letih...patutnyer dah tido ni hihi...

Mesti ramai tak sabar nak tahu sape yg terpilih kan...mungkin ramai yang tak sabar nak mengundi kan...eynda pun tak sabar2 ni :-D

So tungguuuuuuu.......



* Please ye...sape yg dah hantar link tapi gambar takde dlm list tolong inform eynda secepat mungkin.


** eynda mintak supaya semua menghormati setiap penyertaan dlm contest ni....semoga akan berakhir tanpa kontroversi....eynda tidak akan melayan komen2 yg menghina peserta.....semua diminta menjaga tatasusila kerana eynda taknak ada cacat cela dlm contest di blog eynda....

Terima kasih...





35 comments:

Mrs. Zuki said...

Eynda...nak masuk!

Lady of Leisure said...

lady wish good luck untuk semua peserta...
:)

Cik Puan Drunbella said...

hep hep drunbella.
wakakakaka.
>___<

eynda said...

Mrs.Zuki....dialu-alukan :-) Nanti kasi link kat eynda tau sebelum tarikh tutup....

eynda said...

Lady...thanks lady...gud luck utk kawan2 kita...sayang lady takleh join...next contest ek...yg takyah tayang gambar hehe...

eynda said...

Drunbella....gud luck ;-)

Mr PenyuBiru said...

saya undi mrbam! sebab dia sorang je lelaki.hehe..

opss! blum start undi lagi ek.hehe

mie said...

sorang je laki yg join...
nk kn join gak ni..
hehehhee

Girl Talk said...

salam,
sis eynda.

nk try join contest sis yupp..
baru jer cube berblog n skunk nk join contest sis..klu ade slah, tegurla yer..

thanx.=))

Cik Emi said...

wah! dah chup nak undi yg mana! keh keh keh

eynda said...

Mr.Penyubiru....undian belum dibuka :-D

eynda said...

mie...lelaki malu2 plak hehe...tapi tu dah ramai lelaki join :-)

eynda said...

Girl Talk...ok noted..thanks ye...gud luck :-)

eynda said...

Emi...wah wahhh....target sape tu? :-p

IdzaLia said...

wahh semua peserta meletopp lah kak eynda.. garu kepala nak pilih ni.. hehehe...
gud luck utk semua peserta yg ada style ni..

Yann said...

salam,

wheee....kita dah pon dgn girang gumbiranya terjoin contest nih..silalah nengok3 blog kita.

http://pink-heart-chocolate.blogspot.com/2010/02/youve-got-style-contest.html

tq.

sniffa93_aznil4eva said...

:)

maya amir said...

perghhh sumenye got style:) good luck !

Halizayana said...

kak eynda..sy dh join...

pic tu akak klik kiri je,then dia akan msuk new page yg akan buka pic tu,klau klik knan mmg xkan dpt copy,
hope sy dh complete...klau ade yg trtinggal akak tlong bg tau kt shoutbox k...thanks

http://malaywifelife.blogspot.com/2010/02/youve-got-style-contest.html

mummy roshie said...

ahaks..!!ramainyer...ramai pesaing nih...

shabiela said...

wah.. sumenya hebat2 belaka.. gud luck sume..:)

Mimy Hamid said...

kak eynda...tq

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sape la menang kan sis...
hehehehe...

a.z.n.e.e said...

kak eynda, sy dh join as follower blog akak... tq..

Cik Puan Drunbella said...

makin ramai. ahahaha. peluang makin tipis. chewah >___<

TopsyTurvy Mum said...

best..best...!!

tak sabar nak vote!!

NeenaAnuar said...

wah... hebat hebat..

all the best to all contestant! :D

Nana said...

wah3...gud luck everybody!!!!

enyheartsdiamond said...

sis..sis lupa letak .com kat link eny :)

but its ok..

link untuk ke entri eny dah betul dah :D

soffya said...

ish3..itu aku kah??

ngee....tba2 terasa sogan lah pulak...

pepon, jgn lupa vote erh!

Cik Puan Drunbella said...

wow.
habislah habislah.
>___<

Kay said...

hehhehee~ oke, gmbr kay ade~ hehehee~ kt gmbr tuh kay letak nama nisa~ sebab kay ni byk sgt nick name~ ehhee~ thanks eynda~ x sbr tggu senarai finalist~

LYaFRINA said...

waaaa...smuanya hot2 blake... Pic sy je y g2(mama asya).. hehehhehe..

Queen said...

pic saya dah ade..style yang diketengahkan...patung kat belakang tuh...ekekeke....vote for me...AF UNDI Nik...yeeehaaaaa

HOn3YB33 said...

AF UNDI HONEYBEE yaaa..!!

haish...macam masuk AF lar pulaks...

hahaha..malunyer shayer letak gambo sluar merah tuh...hikhik..

terasa malu plaks..

anyway...thanks mrs eynda buat contest ini...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails