Thursday, March 11, 2010

Earth Hour 2010.....

 

Setahun sudah berlalu sambutan Earth Hour 2009..... eynda sokong Earth Hour... buktinyer di sini :-) Lampu tutup tapi TV tetap bukak :-p Tapi eynda bangga sebab kami antara yg berjuta-juta turut memadam lampu malam tersebut ;-)

Tak lama lagi Earth Hour 2010 pulak....support la aktiviti begini kalau sayangkan bumi....atleast satu jam ini bumi boleh berehat sebentar....bumi dah tua...iskkk...hari ni banyak entry beremosi la pulak....

Kali ni eynda lebih bersedia dari tahun lepas....tahun ni banyak lilin2 kecil dah ada dalam simpanan....berbeza tahun lepas terlupa beli lilin, last2 terjumpa lilin aromaterapi :-D

Ini jugak sebahagian dari keje amal kan...walaupun kita ada yg tak sempat buat keje amal berkumpulan...atleast ini adalah keje amal setiap individu....bangga lah walau hanya sejam....

Korang boleh jenguk2 website Earth Hour ni...





13 comments:

Shariz said...

wah...cepatnya masa berlalu....rasa mcm baru je lagi Earth hour ni...hehehe...Last year Shariz support jugak tapi macam tak ramai yang tutup lampu kat condo ni kan...hehehe

Nana said...

rasa macam baru je lagi earth hour kan...dh sampai tahun 2010 punye lak. cepat kan masa berlalu...rumah nana dulu pon tutup lampu aje tv bukak...kekek

vee said...

betul kata eynda..ini sebahagian dari keje amal..bukannya susah pun kan...just padam semua lampu je...sesekali bergelap apa salahnya..hehe..

Salina Ahmad said...

pejam celik...pejam celik...kejap jer masa berlalu....

marilah..sama2x kite padamkan lampu....utk sekejap jerrr...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

i pon wat sis...
hehehehe...
bangga je dapat wat tahun lepas...
hehehehe...

enyheartsdiamond said...

last year..eny masuk paper masa earth hour ni :)

NeenaAnuar said...

last year tak dpt nak buat... sbb gie bercoti.. tahun nie rasa2 cam nak buat lah... :D

zailamohamad said...

cepatnya kan..masih teringat lagi masa tu zaila baru balik dr rumah kakak ipar then nampak semua bangunan di KL gelap sekejap..

Chik Na said...

kami sekeluarga pun support earth hour last year..insyallah tahun ni join lagi

cikbedahlaser said...

hehhh teringat masa earth hour thn lepas..
sy d kg..tgh sedap tdo..adik dtg masuk blik...tutup kn lampu..lepas tu... bising2.. sbb wan kami x tutup lampu.. hehehhe
tp die tutup lampu je.. laptop masih on...

fabulous.farah said...

tahun lepas buat xendah jer..insyaallah taun ni=p

HOn3YB33 said...

tahun lepas boleh lupa laks...

so xbuat lor..

tahun ni maybe buat kot...

sisdee said...

memang kena support kan sebab bumi dah tambah uzur :(

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails