Monday, March 30, 2009

Earth Hour 28/3/2009

Korang tutup lampu tak?? Eynda tutup.. :-)
Eynda lupa beli lilin....dah 7pm baru teringat....nasib baik lilin aromaterapi yg beli kat IKEA ntah berkurun masih eynda simpan...cuak gak takut takleh menyala dah hehe....nasib baik ok...wangi je rumah malam sabtu tu....
 Hentam letak lilin kat atas rak2 ni jek...
 
National Geographic sokong Earth Hour....takde siaran....adam takmo tukar channel..nak tengok channel ni sampai 9.30pm...
 
Ada orang tak tutup lampu la...sedih eynda...lupa ker?? Ada dengar suara budak lelaki...maybe call member dia kat blok yg sama ni..."weiii!! tutup lampu la...earth hour...orang lain semua tutup..ko je tak tutup...malu weiii!!" kekekek.....
 
Selalu nampak KLCC & Menara KL....tapi dah gelap...
Adam tengah sembang dgn tok biah thru henpon...siap bagi ceramah kat tok biah sebab tak tutup lampu...cian tok biah kekeke....
Hannah duduk atas riba eynda....last2 eynda buat2 merajuk sebab sapa pun tak layan eynda....eynda nak tengok AF!! Huwaaa....last2 ajak Hannah masuk bilik, on tv tengok AF dalam bilik....pasang gak le lilin satu dalam bilik hehe....sampai tak sedar dah 9.30pm...hubby masuk bilik tutupkan lilin :-p
Posted by Picasa

1 comment:

neisya said...

masa ni neisya kat bilik hotel...mula2 padam jugak...tp terpaksa gak buka satu lampu yg kuning tu...sejuk sgt kat CH tu...intai kat luar...tengok org tak tutup pun.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails