Thursday, March 11, 2010

Award Dari Teikakawashi & Azmiezas.

Terima kasih Teikakawashi (TK) & Azmiezas sebab sudi bagi award ni kat eynda....award yg sama dari dua kawan yg berbeza :-)

Inilah awardnyer...






Here are the rules to accept the award :



1. Thank & link the person that gave you the award.


2. Pass this award onto 15 bloggers you’ve recently discovered and think are fantastic


3. Contact said Blogs and let them know they’ve won the award


4. State 7 things about yourself.



Well, here are 7 things about myself :

1) Married.
2) Mama to Adam & Hannah.
3) Addicted to my family
4) Soft-spoken cewahhh...
5) Easy going
6) Spontaneous
7) Addicted to blogging.


Now I'm passing this award to other bloggers with the most wonderful blogs ...


1) Desire_Queen (nik)
2) Neena
3) Nana
4) Uncle
5) Ana Suzana
6) Suejoshua
7) CT Kasih
8) Mrs Zuki
9) Mia_Ina
10) Liana
11) Tifa
12) Meniti _Senja
13) Alida
14) Zarin
15) Lady of Leisure


Sudi-sudi la ambil ye... :-)




18 comments:

Tihara said...

wow..best2x dapat award..thn ni sya tak penah lg dpt award..takde rezki...hihi

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

tq sis 4 the award...
hehehehe...

eynda said...

Tihara...alahai sorry tak letak nama awak..eynda pilih random je tu...next time eynda mesti bagi kat awak pulak ;-)

eynda said...

meniti senja...sama2 dik :-)

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sis...
i nak thanks pada sis la kan???
sis yg kasi kan...
mcm tue kan???

eynda said...

meniti senja...betul la tu :-)

NeenaAnuar said...

hohohoho.. TQ very much kak eynda!! dengan terharu nyer saya menerima award tu! ;)

Tihara said...

eh takde la eynda..mcm kena paksa pulak..hihi :)

Lady of Leisure said...

hi kak eynda, tq for the award.. lady dah collect nanti lady tempek.. sejak balik ni banyak award n tag menunggu, terharu dengan ingatan kawan2... :')
on earth hour tu kan, 27hb kan, 28 tu wedding anny lady yg first ekeke.. rasa excited la pulak hehe..

Azmiezas said...

Tq, Dear..

dah ambik ya!!..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

siap sis...
hehehehe...

zarin said...

thanks eynda :)
i dah ambik n nanti i buat entry ye!

Mia-Ina said...

dah save ....akan paste nanti.tq sis

Nana said...

thanks kak eynda...suke dpt award dah lama tak dapat :D thanks again

Queen said...

waa..betul2 dah lama tak dapat award...

thanks kak eynda...yang paling tak menahan kat no 1 tu..kikiki..lepas nik siapkan kerja opis ni..akan segera letakkan award ni..

thanks kak eynda....xoxo

Chik Na said...

chik na pun dapat award ni semalam ;-)

MAKCIK REHAN said...

awat tak addicted to aisyah? hehehe

TK said...

Thank You Eynda for accepting my award! U really deserve it!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails