Sunday, February 7, 2010

Sudah Terpikat.


Gara-gara anak sedara tunjuk videoclip Girls Generations SNSD kat eynda last night.....eynda sudah terpikat....aduhhh...comel2 mereka semua....macam anak patung!! Lagu pun sungguh catchy.....

Hari tu addicted dgn lagu Wonder Girls (Nobody)...
Sekarang gee gee gee....lalalala....
Adehhhh....






13 comments:

NeenaAnuar said...

alahaii.. memang chomel2 lar diaorg kak! sungguh cam anak patong! Neena sgt jeles tang rambut depa tuh! huhuhu...

Lady of Leisure said...

lady jeles kat badan depa.. slimnya...
uwaa...

LiAnA said...

waaa kulit diorg ni mmg marvelesss.. ku sgt jeless... body slim.. lompat2 pun npk cun jer... cuba kalau kita lompat mau gegarr wakaka

eynda said...

neena...akak pun jeles tengok rambut2 yg panjang tu...

eynda said...

lady...sama la...badan diaorg macam mannequin kat shopping kompleks kan...

eynda said...

liana....pendek citer semua mabelesss :-D

Cik Emi said...

haih.. korea.. lelaki ka pompuan ka.. suka wat band gini.. mcm trend gitu kan.... yg peliknya band lelaki pon nak feeling2 comei macam pompuan.. terus rasa tak tuff.. tp layan gak.. kuikui...

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

sweet je semua...
hehehehe...

tifa said...

sungguh comeyl

Queen said...

somel2...org santek pakai apa pun santek..kalau kita pakai dah nampak tak semenggah...

p/s : tak boleh dengar lagu nie..office takde sound card..ekeke

peah @ peps said...

wonder girls..mmg ramai tgh demam ngan dorang ni...

ada satu vid clip...yg i suke juga..'nobody nobody'

http://cutiez-girlpower.blogspot.com/2010/01/lets-dance.html

Nana said...

wah akak yang introduce group ni kat nana...heheh.nana ni agak2 lem**b sikit bab2 artis nih..hehe. a'ah la comel sangat dorang ni...suke!!

NJ said...

salam eynda..
akak tgok video tu ok gak la..lagu ceria..tapi akak jeles sgt2 dgn body slim dorang tu ar..dulu masa baru kawen kak N sama mcm yg pakai jean biru tshirt putih depan sekali masa jadi patung tu..52kg je..camane nak dpt balik cam tu ek..aduhh..(tapi muka x la cun mcm tu..depa cun)..uwaaa...nak kuruss..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails