Thursday, January 21, 2010

Kalau Lapar Jangan Tengok....

Hihihihi....ini adalah gambar2 masakan eynda utk dinner last night dgn malam ni.....
Jom jamu mata....ada yg terliur?? :-D



Ini dinner eynda last night....dinner pun @ 6.30pm sebab kelaparan :-p





Ni dinner hubby last night.....dia request tambahkan nasi...sedap katanyer ahakssss.....takpe la kan dah hubby puji eynda kembang setaman la kejap :-p




Our dinner malam ni....jap lagi eynda baru nak makan...hubby belum balik...tak tau la dia nak request nasi ke tak....dlm gambar ni utk eynda muahahahah.....




Owwhhh yer....ayam tu eynda cicah dgn sos ini...walllaaaaaa....ada ummpphhh kah?? Angkat bakul sendiri saje :-p
Ayam tu pun eynda perap skit dgn sos peri2 ni....
Mana tau boleh lawan ayam di Nandos muahahahaha....

Utk anak2 pun kena report ye...bukan bermakna tak masak utk diaorg....semalam diaorg makan nasi & ayam goreng (adam)...hannah 2 hari ni makan nasi sup aje...dia yg request.....today adam makan nasi & chicken meatballs....senang sungguh nak prepare makanan diaorg ni :-)




Jom dinner.....!! *winkwink*





** Lega bila baca problem picasa 3 sedang diteliti sebab dah lebih 30 blogger yg buat report termasuk eynda....harap selesai dgn segera....
Cadang today takde entry...nak blogwalking saje tapi nak walking pun tak larat....tunggu yer...nanti2 eynda akan sampai ke rumah kamu semua...





41 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nandos...
my mama fav sis...
hehehehe...

sisdee said...

ish mmg tgh lapar..tp dah terjebak...terpaksa le tgk eynda ahahahahhahha

sgt lazat!!!

LiAnA said...

haihh nasib baru pas dinner.. kalau tak confirm gigil laparr tgk mkanan... yg pic no 2 tu daging ekh? boleh bg resepi tak?

Mia-Ina said...

aduh sedapnya ..tengok gmbr bagaikan rasa nk meratah semua2

Cik Emi said...

sodap aih!

sue said...

Memang tangkap leleh la kak...
he..hee..

zarin said...

chicken ala nandos tu yg mengancam :)

maya amir said...

seb baik dh makan.. tapi kan? masih terliur neh..kene laa korek balang biskut cenggini..hehehe

keyman said...

handal masak ni..nak sikit

Uda said...

amboi sedap nyer

Mrs. Zuki said...

Eynda..semua nampak sedap & nampak mcm kat restaurant la...tak mcm masak sendirik.
Caya lahh Eynda..boleh bukak restaurant satu.

CikChelsea said...

laparrrr

jam menunjukkan angka 3.30 am, laparr pon kena la tahan =S tskkkk

Wan said...

semua food yg kat atas tu menggiurkan! :)

ana said...

ok dah kut..selalu kalau buka blog eynda..pic ada yang tak keluar..kena refresh byk kali...hari ni ok la..sekali je dah keluar gambar makanan yg sedap2 tu....gulp!!

ratna said...

pandai kak eynda masak.. presentation pun cantik..mcm kat restoran.

azi said...

sedapnyer.....hmm...lapar le pulak...

adha said...

menyelerakan.. hik3...

** da seminggu tak online... tgok2 anak dara punya rambut da kena zasss.. tp masih cumel lg..

eynda said...

meniti senja...feveret akak jugak...boleh le geng dgn ur mom :-) Kirim salam kat mak ye :-)

eynda said...

sisdee....risikonyer bila terklik :-p

eynda said...

Liana...senang je...nanti eynda buat entry ringkas utk daging tu aje k...

eynda said...

mia..tu la makan semua tu takde nasi pun takpe...tapi akak looking forward utk makan nasi :-p

eynda said...

Emi..tq :-)

eynda said...

sue...thanks :-)

eynda said...

zarin...macam tak cukup je eynda makan semalam oppsss... :-D

eynda said...

maya...hehe...nasib baik ada balang biskut :-D

eynda said...

keyman...tq..takde la handle sangat...takat makan dgn family je boleh la gagah.... :-)

eynda said...

uda...tq :-)

eynda said...

mrs zuki...boleh gak nanti bukak restoran makan lazat tapi healthy :-D Berangan je eynda ni hihi...

eynda said...

cikchelsea...alahai kesian...

eynda said...

Wan...terima kasih :-)

eynda said...

ana...blog eynda ni macam2 problem kan...hubby cakap ada org sabotaj kot :-p takut jugak terkena virus etc...

eynda said...

ratna....thanks...kesedapan tak sampai tahap restoran pun haha...janji masak sendiri & tau bahan apa yg kita guna kan ;-)

eynda said...

azi...cepat pi makan :-D

eynda said...

adha..terima kasih...


Hubby pun cakap "kesian" sebab eynda gunting rambut hannah hehe..

NeenaAnuar said...

perrrgghhh!! sesungguhnyer ku terliurrr kak!

TK said...

Sedap-sedaplah dinner awak. Semua yg I suka..

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

nanti i sampaikan kat mama...
hehehehehe...

ibuayu said...

eynda nanti bagi ibuayu resepi ye..

Lady of Leisure said...

lady sangat suka nandos hot peri2 tu hehe..

shabiela said...

sedapnyaaaaaaaaaaaa... akak kalo msk mmg buat sume org terliur.. kalo jd jiran sha, hari2 hulur pinggan kosong kt akak.. ekekek..

AnisSensuous said...

Waaaa..sedapnya o(n_n)o nasib baik dah kenyang makan buka puasa td.hehe..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails