Thursday, January 21, 2010

Bukan Eynda Sorang.....

Ada 3-4 kes yg sama macam eynda bertarikh 20/1/2010......so buat je entry2 tak bergambar dulu...kalau ada...





I have been trying to update my blog via Picasa and when I do I am getting an error code...bX-l1gck6. Can anyone help?


Report abuse


sallycwright
Level 1
1/20/10
Your Blogs URL: missmacmurdy.blogspot.com
Browser(s) used: Safari
Location: Phoenix, AZ




Contoh eynda ambik kat blogger help forum....harap esok dah ok....tak suka guna sofware lain utk upload gambar ke blog....





10 comments:

♫::: m[e]n!t! s[e]nja :::♫ said...

kite doa same2 k sis...
amin...

peah @ peps said...

this always happen to me..kalau nak upload ref. picts dari picasa..apa yg saya selalu buat..dload the pic...upload balik thru blogspot...pastu tulih reference link..

tapi kalau error mcm tu...tak pasti la pulak...ada try flickr?

^wirda^ said...

oh..tak penah plak try camtu..
slalu upload direct from hardisk je..

yangyuyu said...

oh eynda dowload directly from picasa ye? sy guna picasa3 jugak utk edt gambar tp tak penah try upload directly from there..

i guess lepas kena fully utilise teknologi yg ada kan..bila problem ah solved bgtau ye:)

i'm pregnant

rosma said...

huhuhu camne nk tolon kak eynda ni ek?nant rosma study jap.

izan said...

kak mcm mana nak edit gmbr kat picasa tu ek..x tahu la..br nak blajar ni

Azmiezas said...

Kita pulak ada problem nak komen, certain blog tak boleh n ada pulak yg boleh..pening!!..

maya amir said...

aramak..tak dapek nak nulon sbb saya buta IT..;)

sisdee said...

i pun cam maya buta IT hahahahah

Mia-Ina said...

mia alwez lawat & tunggu segala pic akak..didoakan akak dpt buat pe yg akak nk tue..best tgk gmbr bsr2 kat sini

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails