Thursday, December 3, 2009

Update Pasal Maajun Anggun Bistari (MAB)....

Korang ingat tak entry eynda pasal Maajun Anggun Bistari ...... 

Ni nak citer....eynda rasa dah datang peyod *dgn tak malunyer tulis kat sini*.....

Tapi MAB ada lagi 3 biji...belum habis....normal kah itu??  Yg heran tak rasa sakit pinggang macam selalu.....tak lapar macam selalu.....cuma emosi tu biasa le tunggang terbalik jugak skit....ada kaitan dgn tak makan nasi jugak kot hehe....pastu 2-3 hari ni macam ngantuk je...sebab kurang tido jugak kot....tido lewat....

Eynda nak tunggu esok lusa kalau masih peyod maknanyer peyod betul la....kalau betul peyod maknanyer MAB berkesan la kat eynda sebagai perancang kehamilan...nak yahoooo sekarang ke...atau tunggu dulu??

Sejak ambik MAB ni asyik sendawa jek...buang angin kot....melawaskan jugak la tapi takde sampai senak2 perut...

Bab ehem ehem tuh....kalau nak tau kena try sendiri okey *winkwink* (Statement utk yg berkahwin sahaja harap maklum)

Nanti la eynda update lagi...nak tengok apa sebenarnyer berlaku....kalau bukan peyod then apa pulak kan....

9 comments:

jade said...

salam kak..
hehe..sye tersipu2 bce n3 ni.sbb xckup umur kot.*__* wink!wink!
ececeh pdhal umur sye da leh khwin da
agk2 ade chance x hanna dpt adik?
uhuhu

sab said...

hye kak eynda..akak beli mab tu kat ner?through on9 ker?bab blh kuruskan bdn tu yg best..so akak rasa ada perubahan ke tang berat bdn?share yer..tq.. :)

babyluv_ayang said...

kalo nak tau pasal diet or product apa2 pasal wanita ni mmg eynda ler tmpt fara nak rujuk...hehehehe....nanti dah bersalin, fara nak cuba segala apa yg eynda cuba utk dapat badan slim mcm eynda...heheheheh...kali ni taknak lengah2 dah...heheheheh....

ratna said...

kalau berkesan.. saya pun nak try la.. mkn pil perancang ni byk effect terhadap badan..

eynda said...

Salam jade...so bila nak kawin? heheh...hannah nak dapat adik?? Belum lagi kot...kalau ada alhamdulillah la...tapi ambik MAB ni sebab takmo peknen dik :-D





sab...akak google...baca review....tanya pengalaman member2 yg ambik....pas tu jumpa website ejen yg stay area sini...order thru sms, gi jumpa kat mana2 utk ambik barang heheh....kalau nak beli online suruh pos pun boleh...google je pasal maajun ni mesti banyak keluar website yg jual....kat forum cari pun ada ejen gak...





Fara....alahai eynda malu & terharu bila baca komen fara ni...kalau perlukan semangat, eynda boleh bantu....tapi eynda sendiri pun kekadang tak dapat hasil yg eynda nak....eynda boleh jadi penyokong yg tegar hehe...




ratna....betul..sebab tu la dah stop pil perancang...so far digabungkan dgn diet tak makan nasi tu badan lebih ringan...flabby pun kurang la skit...banyak air dlm badan sebelum ni....

eynda said...

Lupa plak...bab maajun dgn berat badan ni tak tahu lagi ...dah lama tak naik atas penimbang....cuma badan terasa ringan...banyak air keluar..banyak angin keluar hihi...

shabiela said...

kak, sha pon br nk stat MAB ni.. hrp2 sesuai la ngn bdn.. leh turunkan berat skali.. mkn pil bdn cm dipam2.. hu hu..

sab said...

kak..kalu btl bleh turunkan berat bdn tu..harusla nk try juga.. :)

Saidila Abdul Rahman said...

hai...eynda...saya pun makan MAB tau...abis pantang 44hari anak yang ke-4 saya terus ambik MAB sebagai perancang...seblum ni injek2 je...
Well Done MAB...pada yang belum try...harus wajib makan...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails