Friday, December 4, 2009

Stock Safi Rania Gold.



Semalam beli stock baru pencuci muka safi rania gold. Yg 1st time beli hari tu skit lagi nak habis....hari tu beli yg cream...kali ni eynda try gel pulak...pas tu beli scrub muka...so set safi rania gold eynda bertambah la...lepas ni insyaallah nak beli serum pulak...

Murah je pencuci safi rania gold ni....RM13.80....scrub tu pun harga RM13.80. Bak kata Kamdar, memang berbaloi :-D

So far memang puas hati dgn skincare ni...walaupun selalu malas nak apply kat muka...walaupun muka takde la selembut kulit baby tu *melampau pulak kalau nak berangan kulit tahap baby huhu* kira ok la eynda dgn tanpa paksaan telah menyambungbeli *wah ayat* skincare ni....

Ada jugak yg hantar email kat eynda....tanya pasal safi rania gold...sorry eynda belum balas lagi...nak kena delete email2 yg masuk especially dari Facebook!! Sebab email2 anda telah dilindungi oleh notification2 dari facebook serta email2 lain yg eynda dok subscribe :-p

Apa yg boleh eynda jawab buat masa ni, safi rania gold memang best....kena try dulu baru tahu sesuai atau tak dgn kulit kita....lagipun tak mahal...kalau tak sesuai beli brand lain pulak hihi...

9 comments:

babyluv_ayang said...

dari sehari ke sehari, fara nak try safia gold ni...tapi asyik lupa jerk....tapi mcm menyakin kan jerk kan...nak try gakler...skrg ni pakai garnier tapi sejak pregnant ni kulit mcm nampak kusam ajerk...tak tau kenapa...

humaira said...

hari tu eynda ada beli skII kan? x ok ek? maira pun teringin nak try safi rania gold nie la... ada trial pack x eynda?

JiEjAh_DeEn said...

saya ni celam celum gak pakai ..
pencuci saya campur ngan sabun susu kambing sbb kulit sy berjerawat time nak period ..
so ,time x berjerawat baru pakai rania hehehehe
so far puas hati gak laaa :D

yangyuyu said...

sy pun beli safi rania gold ni, serum dia best, lembut jeh.

eynda, kalau taknak notification fb masuk ke email, bleh tukat kat account setting pilih notification, uncheck kat box tepi tuh..

ratna said...

kak eynda.. kalau nak guna safi rania ni start umur berapa ekkk? almaklum laaa. thn dpn umur saya dah nak masuk 30.. hik hik..

adha said...

aku pun nk try gak la.. da nak masuk 30 ni.. ujung mata mula nampak kedutan... hik3

Azmiezas said...

Bagus ke Eynda??..kalau ok kita pun nak try gak..kita cuma eye cream tu jer..ala yg sapu kat bawah mata tu..tp kadang2 teringat jer pakai..wakaka..

eynda said...

Fara..kulit kusam sebab peknen tu...dah scan ke baby gender apa? Macam boboy je hehe....guna skincare yg asas dari cream...





Maira....hari tu eynda beli SKII essence je...pakai macam toner...bagus tapi eynda lebih suka cari yg lebih murah dan berbaloi....safi ni rasa macam takde trial pack...





Jiejah...alhamdulillah sejak eynda pakai safi ni takde jerawat naik kecuali kalau kurang minum air masak naik jugak la yg halus2 tu...tak obvious sangat :-)





yangyuyu....ye ke..nanti nak beli jugak la...boleh buat gitu ek kat notification tu....tapi tu la...dari email gak eynda check komen member2 kat fb huhu....thanks yer..




Ratna....akak pun tak sure la start dari umur brape...tapi dari iklan nampak macam bila kulit dah matang je....kulit matang kalau tak silap dari umur 25 tahun ke atas....




Adha...ni pun mata kat hujung dah nampak kedut...kekadang jadi takut plak hehe...




Azmiezas....kalau nak tau sesuai ke tak kena la try kan hehe...kulit masing2 tak sama....tapi kalau yg kulit kusam...kering...berkedut...memang eynda rekeman sangat2 ...

mimie hamdan said...

eynda... tommy pun dh start pki rania gold nie... mmg bestla... tommy ada semua kecuali yg utk mata ngan krim malam tue... recommended la.. tp still kena tgk jgk sesuai ker tak kan... alhamdullilah sesuai ngan tommy... takyah beli mahal2... huhuhuh...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails