Friday, August 7, 2009

Kebetulan Kah??

 
Masih ingat entry eynda ini ?
Tadi main2 kuiz dalam facebook...
"Which movie love story are you?"
Sila tengok result yg eynda dapat....sedang mata ini macam ala-ala kuyu tahan ngantuk terus terbeliak bijik mata....
Macam tau2 je kan....dah le hari tu tulis entry pasal citer ni dgn penuh emosi... :-D
Ada chemistry dgn citer ni *wink-wink*

11 comments:

ira_kecik said...

kak eynda..... kita pon dah tgk citer PS I Love You..... sedih yg amat........

Lady of Leisure said...

kak eynda, lady dah tengok citer ni...siap beli dvd lagi, tup tup lepas beli dvd astro ulang balik citer ni..wakaka..
sedih sangat, sampai kuar air mata..
kesian dia susah sangat nak recover dari kesedihan setelah suami dia takde..
sedih bila dia pakai baju hubby dia, bila dia rasa hubby dia hug dia dari belakang.. pastu sedih bila dia suh hubby dia tutup lampu..
sedih baca surat hubby dia.. huhu semua pun sedih..

damiqula said...

ish lom bace tengok mubi neh.tapi novel die adela kat umah;)

Mr PenyuBiru said...

mmg ade kimia eh chemistry la kut.hehe

Softtouch [Hanim] said...

ingat ingat dulu sis pernah blogkan pasal cerita tu..

neisya said...

nak cari la citer ni....mesti ada jual dvdnya kan

~ Shariz ~ said...

kat astro ada lagi tak citer ni? Shariz tak tgk lagi pun movie ni. Wajib tgk nih sbb Shariz mmg suka love story yg sedih2x...kalau Linda ada DVD, boleh tak pinjam? hehehe

eynda said...

irakecik....memang sedih kan....




Lady...astro memang akan ulang citer tu cuma kekadang tak tau bila...kat rumah ni tak langgan majalah astro tu pun :-p Keseluruhan memang sedih kan walaupun ada lawak skit2....



Dami....akak takleh baca buku sekarang....kurang kosentrasi hehe....lebih suka tengok movie so akak pun boleh masuk dlm movie tu :-D Dulu2 rajin gak baca novel.....tapi tu la ....novel ambik masa nak habis kan....ke ada org baca dlm satu hari dah habis? :-D



Mr Penyubiru.....sah memang ada kimia hehe...



Hanim....ha'ah ...1st time akak buat sinopsis movie yg akak tengok :-)



Neisya....try cari kat speedy...mesti ada....



Shariz....kalau ada majalah astro try check channel 413. Eynda belum cari DVD...asyik lupa...masuk speedy dok beli kat anak2 je...

que_zul said...

suratan atau kebetulan..keekeke..

belum lg tgk citer ni..tgg astro, ntah bila ketika nk siarkan..kena cari DVD la nampaknyer...

Anonymous said...

hi sis syenda... :) lama tak jenguk sini..

nama sis yuslinda yusoff? idalee tu nama sis eynda jugak ke? atau sebagai tambahan je? kawan my sis nama yuslinda yusoff. ayah sis eynda bukan polis kan? heheheee..

-SR

eynda said...

Que....hari tu ada ulangan....check kat website astro kot2 boleh dapat ulangan. atau cari dvd :-)



Salam anonymous :-)
Nama betul tu...orang yg tak sama kot...arwah abah akak bukan polis :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails