Friday, August 7, 2009

Facebook

Salam Jumaat semua :-)
Sape-sape yg nak add eynda kat facebook boleh guna email eynda :
yuslindaidalee@yahoo.com
Ramai jugak yg cari eynda dlm facebook tapi tak jumpa ek....
Eynda pun masih baru lagi kat facebook tu...banyak lagi yg eynda tak reti guna hehe...
Dok masuk main kuiz je kan....nak letak photo sendiri pun jenuh termenung cari function kekekeke....
Selamat bertemu di sana....
Kalau boleh tulis note skit kat eynda korang dari blog eynda...senang nak accept... :-)

8 comments:

sweets said...

nanti sweet add eynda ye..

Nana said...

hehehe..kite pon dah join FB ini.nnt kite cs ye

Ms AiReEn MoHd said...

wah semua lak main muker buku kan....ao pon selamat la melayari muker buker...eryn da berzaman tak bukak...daftar dr thn lepas...sampai la ni leh kire bp kali jerk bukak...agak menggong gune muker buku tuh....

eynda duk dlm club golf tu ker.....ehhehehe meh ajak eryn terjun siming pool meh....wakakakak ngan tak malunyer aku neh..kekekeke

que_zul said...

nnati sy add eynda..sy pun tk arif sgt ngan FB..selalu duk sembang2 ngan kwn2 lama jer..

Lady of Leisure said...

alamak, lady sorang je ke yg takde fesbuk nih.. wakaka...

eynda said...

Sweets...ok eynda tunggu :-)



Nana....orait :-)



eryn...akak pun baru je rajin masuk mukabuku tu....saje nak buang masa yg tak banyak ni :-p Meh la datang :-)



Que...ok...jumpa kat sana pulak :-)



Lady...create la akaun kat facebook....boleh main2 kuiz...ni suda addicted tau...belum game lagi tu :-p
Tapi hati2 takut tak siap keje rumah pulak kekekek...ingatan utk diri sendiri :-p

ira_kecik said...

kak eynda pon ada facebook eh, nanti ira add kak eynda k.

eynda said...

irakecik...wokey ;-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails