Thursday, April 18, 2019

Birthday Yang Ke.....



Assalamualaikum...


Citer lama ni.... tapi kena buat gak entry sebab tak pernah tak buat entry utk birthday....

Birthday Eynda 1st March yg lepas...Alhamdulillah Eynda bersyukur utk segalanya...bertambah usia maka harus lah semakin matang ye tak? 

Yang Eynda perasan semakin meningkat umur, semakin tenang Eynda hadapi hidup... belajar utk letgo...walaupun ada gak la drama... takde drama tak menarik pulak kalau cool je sentiasa kan... well... manusia takkan ada yg perfect... cuma kita patut berusaha jadi insan yg terbaik selagi mampu...





Oleh kerana 1st March jatuh hari Jumaat (Alhamdulillah penghulu segala hari), hubby ajak Eynda dinner aje la... sebab siang Eynda sibuk urus rutin harian termasuk urusan persekolahan Hannah... Hannah sekolah petang so dalam 7.15pm selalunya baru Eynda sampai rumah dari sekolah Hannah....



Hubby ajak dinner kat Restoran Subak yg terletak di Sungai Penchala, Damansara.... kalau waktu malam nak ke sini, jalannyer agak mencuakkan jugak la... jalan kecik... gelap...sunyi... tapi actually restoran ni sangat cozy... sesuai utk family yg ada anak-anak... sesuai jugak utk pasangan2 yg nak candle light dinner.... utk yg romantik ni pihak restoran ada sediakan meja makan kat sudut yg sangat privacy.... malam tu ramai jugak la yg beromantik-romantik.... roses merata-rata... belon2... so sweettt....




Ehhhh takde makna nak romantik2 jugak... anak-anak pun ikut laaaa.... hhmmmm.... 





Ni kira romantik dah la ni ahahaha....ok la tu... dah nak 19 tahun kawin pun ambik gambar macam baru 1st time dating...kannnn... rasa macam baru semalam kenal awwwww....




Menu yg eynda pilih...rib eye steak... terbaikkkk.... Alhamdulillah sedap...


Makanan kat situ so far yg anak2 order pun sedap... tak snap pulak gambar makanan yg lain... suasana malam kat situ cantik... Eynda tak snap pulak... tapi rasanya kalau tengok depan mata lagi cantik dari dalam gambar...next time nak pegi waktu siang pulak... 



Hadiah birthday eynda dah dapat masa bulan februari.... selalu gitu la... masuk februari ada je barang eynda rosak... tahun ni jam fitbit Eynda dah takleh detect heart rate... ehhh dah lama jugak la eynda dgn fitbit eynda tu.... mungkin dah sampai masanyer....bila lari eynda perlu pantau heart rate eynda , so dapat la penggantinyer.... Alhamdulillah tq hubby...semoga sentiasa dimurahkan rezeki...


Birthday yg keberapa? Nak tahu ke? Ke dah tahu? 

Eynda dah 43 tahun...Alhamdulillah dah level-level Che Ta ahahaha.... cuma takde la nak bling2 macam Che Ta tu... tak sesuai kot untuk aiiii....

Ok la hingga jumpa lagi di lain entry... terima kasih kerana sudi baca Eynda's Diary :-)






5 comments:

Anis Azalea said...

Selamat hari lahir. Kita beza setahun je rupanya 😆. 2x pergi Subak waktu siang..maybe one day try malam.

eynda said...

Anis... malam romantik sikit hehe...tapi kalau bawak anak2 hmmm... :-D

ain.ya.nun. said...

Happy birthday kak. Macam tak percaya je umur tu sebab masih nampak muda. Semoga sentiasa bahagia sekeluarga dan dirahmatiNya selalu dunia akhirat.

www.peachlilyfara.com said...

Peach ada fitbit ionic..tp anak pegi buang pulak wayar charger
Stress sungguh

Puan Hazel said...

La, ingatkan dating berdua je hehe :D

Sanah helwah k. Eynda. Moga dirahmati Allah selalu aamiin

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails