Friday, February 9, 2018

Istanbul 2017 ~ Last Day.




Assalamualaikum.....


Sambungan dari kisah2 di Istanbul hari tu... berapa bulan dah ni baru nak habiskan citer haha.... eynda pun dah tak terletak link2 entry lepas... boleh la klik kat previous entry utk entry sebelum ni ye...tq :-)



Entry ni utk hari terakhir di Istanbul.... sebelum check-out kami sempat jalan-jalan lagi kat area berdekatan...jom tengok gambar je la ...












Mana mata dia? 



Jumpa satu lagi bazaar tapi tak beli apa pun...




Bazaar berdekatan Sultanahmet...



Kucing....




Dan kucing lagi...







Gambar kenangan depan hotel dgn receiptionist...






Sebelah kiri hotel...




Sebelah kanan hotel... bangunan putih tu secondary school utk perempuan saje...




Sebelum boarding....





Bye bye Istanbul... moga bertemu lagi...





Dah sampai KLIA...alhamdulillah perjalanan dipermudahkan ...






Makanan Malaysia yg pertama eynda makan bila tiba dari Istanbul haha.... sedap oit...



Maka berakhirlah kisah percutian di Istanbul.... ni baru Istanbul...belum jelajah seluruh Turki lagi... tapi kalau yg dah kenal eynda, boleh tahu kami ni bila berjalan memang suka fokus kat satu-satu tempat dulu... satu tempat tu kekadang banyak sebenarnya kita nak explore... :-)







8 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Cantiklah Instabul.

Hans said...

Ya Allah
nih antara negara wishlist nak pergi nih
harap ada rezeki saya kesana
amin

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

eynda said...

Willie.... memang cantik & tenang :-)

eynda said...

Hans... InsyaAllah...akak doakan moga impian Hans tercapai :-)

السيد محمود said...


شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالاحساء


شركة تسليك مجارى بصفوى وسيهات وراس تنورة
شركة تسليك مجارى بالرياض
شركة تنظيف وشفط بيارات بالدمام والخبر
شركة رش دفان بالدمام
شركة رش مبيدات بالدمام

السيد محمود said...



توفر الشركة لعملاؤها الكرام الكثير من خيارات و برامج عمليات تنظيف المنازل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
وخبرتنا العملية و استطلاعنا الدائم لسوق خدمات تنظيف الشقق يؤكد لكم عملاؤنا الكرام انكم حتما ستجدون ما يناسب
احتياجاتكم ضمن شرائحنا المختلفة والمتعددة المصممة خصيصا لتلبى مختلف احتياجاتكم فى اعمال تنظيف المنازل بالجبيل
تنظيف المنازل بالقطيف انتشر بكثرة بين الناس لضمان الحصول على افضل اسعار تنظيف الشقق ذلك لأن شركات التنظيف لديها من
العمالة ما يكفي لأنجاز المهام فى اقل مدة زمنية، ايضاَ كل شركة تنظيف من المفروض ان يتوفر بها ماكينات تنظيف مخصصة فى
تنظيف الفلل و تنظيف القصور ونظافة المنازل وكل ماكينة تنظيف تقوم بمهام معينة يصعب على ربة المنزل القيام بها بمفردها
مثل تنظيف القماش و لهذا يفضل إسناد المهمة إلي افضل شركة تنظيف منازل بالقطيف شركة تاج الافضل دائما 0551844053
شركة تنظيف بالجبيل
شركة تنظيف سجاد بالجبيل
شركة تنظيف شقق بالجبيل
شركة تنظيف فلل بالجبيل


شركة تنظيف مجالس بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالقطيف
شركة تنظيف مجالس بالقطيف
شركة تنظيف سجاد بالقطيف
شركة تنظيف شقق بالقطيف

MisDiarios said...

selamat hati lahir eynda.. moga panjang umur dan dilimpahi dgn penuh keberkatan :D
follow sini #1559

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails