Friday, February 9, 2018

Istanbul 2017 ~ Last Day.




Assalamualaikum.....


Sambungan dari kisah2 di Istanbul hari tu... berapa bulan dah ni baru nak habiskan citer haha.... eynda pun dah tak terletak link2 entry lepas... boleh la klik kat previous entry utk entry sebelum ni ye...tq :-)



Entry ni utk hari terakhir di Istanbul.... sebelum check-out kami sempat jalan-jalan lagi kat area berdekatan...jom tengok gambar je la ...












Mana mata dia? 



Jumpa satu lagi bazaar tapi tak beli apa pun...




Bazaar berdekatan Sultanahmet...



Kucing....




Dan kucing lagi...







Gambar kenangan depan hotel dgn receiptionist...






Sebelah kiri hotel...




Sebelah kanan hotel... bangunan putih tu secondary school utk perempuan saje...




Sebelum boarding....





Bye bye Istanbul... moga bertemu lagi...





Dah sampai KLIA...alhamdulillah perjalanan dipermudahkan ...






Makanan Malaysia yg pertama eynda makan bila tiba dari Istanbul haha.... sedap oit...



Maka berakhirlah kisah percutian di Istanbul.... ni baru Istanbul...belum jelajah seluruh Turki lagi... tapi kalau yg dah kenal eynda, boleh tahu kami ni bila berjalan memang suka fokus kat satu-satu tempat dulu... satu tempat tu kekadang banyak sebenarnya kita nak explore... :-)







3 comments:

Willie a.k.a Reptoz said...

Cantiklah Instabul.

Hans said...

Ya Allah
nih antara negara wishlist nak pergi nih
harap ada rezeki saya kesana
amin

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails