Wednesday, March 21, 2018

Kisah Hari Jadi....




Assalamualaikum....



Dah sebulan lebih eynda tak update entry di blog ni....kadang-kadang rasa rindu nak update entry hari-hari macam dulu-dulu tapi apakan daya.... 

Hari ni nak update entry tertunggak....patutnya update awal bulan hari tu tapi sibuk sangat....tak sempat nak ngadap blog lama-lama....




1st March 2018....

Birthday eynda yg ke 42 *pompomgirlsssss*

Makcik-makcik dah kita.....



Alhamdulillah eynda bersyukur kepada Allah swt.... semoga sentiasa hidup dalam keberkatan Allah... semoga terus bahagia bersama insan2 tersayang.... dah tentu la kita doa yg baik-baik aje kan....

Tak celebrate besar-besaran pun.... cukup la dikelilingi insan-insan tersayang.....



Malam sebelum sambut birthday tu hubby ajak dinner kat luar.... 





Dinner @ Tony Roma's...


Kebetulan hari birthday tu hari anak-anak ada aktiviti koko.... ye.... walaupun hari birthday, rutin harian tetap la macam biasa.... cumanya lepas hantar anak-anak ke aktiviti koko tu, kawan-kawan geng mak-mak tunggu anak tu keluar lepak-lepak dgn eynda sementara nak tunggu ambik anak-anak tu...


Lepak-lepak @ The Third Letter, Bukit Jelutong...




Lamb chop kat situ sangat la sedap!



Malam pulak masa hubby balik rumah eynda kat tingkat atas, anak-anak je sambut ayah balik keje ... bagus la tu dah tersusun pulak bagai di plan-plan.... mama turun tingkat bawah bukak peti ais wahhhh ada seprais rupanya....



Hubby bawak balik kek!



Weekend pulak cakap je nak pegi mana.... hubby layan je... takkan nak ajak pi London kan ahahaha.... wife masih warassss.... tapi masih la pilih tempat sejuk....



Ke GPO kitaaaa....




Lunch @ Baba Nyonya by Sambal Cili.... 



Kebetulan cuaca sangat best la hari yg pegi tu.... hujan pastu kabus tebal...





Sejuk sampai ada snow la ahahahha.....



Ok la sehingga bertemu lagi di entry akan datang, InsyaAllah....

Terima kasih sudi singgah blog eynda :-)






6 comments:

Dalila Zakaria said...

Happy birthday kak eynda..

eynda said...

TQ Dalila :-)

Akak Kembang said...

Semoga Allah merahmati kehidupan Kak Eynda. Wpun dah 4 series tapi tetap gorjes'

Akak Kembang said...

alhamdulillah ... alin tahun depan dah 4 series ... seramnya ... hehehehe

السيد محمود said...



تقدم شركة تاج 0551844053 افضل خدمات التنظيف للمنازل والبيوت وكذلك ايضا تنظيف السجاد والموكيت والمجالس وبيوت الشعر
بالدمام والخبر تنظيف فلل وشقق ومطاعم نقدم عمليات التنظيف الشاملة بمفهموها العصرى والحديث
شركة تنظيف بالدمام
شركة تنظيف منازل بالدمام

شركة الصفرات للتنظيف والنظافه العامه بالرياض
شركة تنظيف خزانات بالدمام
شركة تنظيف سجاد بالدمام


شركة تنظيف فلل بالدمام
شركة جلي بلاط ورخام وسيراميك بالدمام
شركة تنظيف شقق بالدمام
شركة تنظيف مجالس بالدمام
شركة طيوب لتسليك المجارى بالدمام

السيد محمود said...


خدمات شركة ركن الامثل بالمنطقة الشرقيه 0502644550 وتقديم كافة الخدمات المنزلية

شركة كشف تسربات المياه بالاحساء
شركة تسليك مجارى بالجبيل
شركة مكافحة حشرات بالجبيل
شركة تنظيف منازل بالجبيل
شركة تسليك مجارى بالخبر
شركة مكافحة حشرات بالخبر
شركة تسليك مجارى بالدمام
شركة مكافحة حشرات بالدمام
شركة تسليك مجارى بالقطيف
شركة مكافحة حشرات بالقطيف

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails