Saturday, October 22, 2016

Manisnya Oktober.




Assalamualaikum....


Dah lama eynda tak menulis di blog ni... Kisah raya pun tak habis tulis hari tu... Agak sibuk dgn kehidupan harian sekarang... Alhamdulillah dah kurang sikit sekarang... Adam dah habis exam PT3... Hannah pun isnin nanti hari last exam hujung tahun...boleh la mama menulis semula... Bukannya taknak update blog ni macam selalu... Takde idea yg keluar sebab banyak benda yg difikirkan hehe...jadi blank sekejap...

Ok la nak citer pasal bulan Oktober... Setiap kali datang Oktober eynda pasti akan update entry macam hari ni... Oktober bulan yg kami sekeluarga nanti-nantikan....



6/10/2016 ~ Ulangtahun perkahwinan kami yg ke 16 tahun... Alhamdulillah... Moga kekal bahagia hingga ke jannah...



9/10/2016 ~ harijadi Adam yang ke 15 tahun.... Dah tinggi dari mama dia, tak lama lagi tinggi dari ayah pulak...





20/10/2016 ~ harijadi Hannah yg ke 10 tahun.... Alhamdulillah hannah dah tak cengeng macam dulu-dulu hehe...


Bila tengok tarikh-tarikh ni ramai yg bertanya ehhh.. Rancang ke? Takde laaaa... Semua ni plan Allah swt ๐Ÿ˜Š



6/10/2000 ~ hari akad nikah
7/10/2000 ~ kenduri sebelah eynda
8/10/2000  ~ kenduri sebelah hubby
9/10/2001 ~ Adam lahir
20/10/2006 ~ Hannah lahir (actually nak mintak bersalin 10/10/2006 tapi gynae tak approve)

Satu lagi!

26/10/2008 ~ Eynda's Diary lahir.


Cantikkan aturan Allah? ๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š






4 comments:

dear anies said...

kira month of love ya kak ;-)

Ann Ishak said...

october with love

International Directory Blogspot said...

Hello ! This is not spam! But just an invitation to join us on "Directory Blogspot" to make your blog in 200 Countries
Register in comments: blog name; blog address; and country
All entries will receive awards for your blog
cordially
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/
++++++
Hello! Ini bukan spam! Tetapi hanya jemputan untuk menyertai kami di "Direktori Blogspot" untuk membuat blog anda di 200 Negara
Mendaftar dalam komen: Nama blog; alamat blog; dan negara
Semua penyertaan akan menerima anugerah untuk blog anda
hormatnya
Chris
http://world-directory-sweetmelody.blogspot.com/

Anis Azalea said...

October fest!

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails