Thursday, July 21, 2016

Aidilfitri 2016 #2....



Assalamualaikum....


Raya kedua hari jalan-jalan beraya...




Baby Arianna dah besar... Dah pandai kawan dgn kakak Hannah... " Hannah play... Hannah play..."



Di rumah kakak ipar... Dgn anak2 sedara...





Biskut raya tu sebijik pun tak sempat makan huhu.... Raya tahun ni agak terhad masanyer... Ntah kenapa...tetiba je ehhh nak balik dah 🙊





Dgn Yana... Kakak barbie Hannah...




Dgn biras, mama kakak barbie Hannah...





Sebelah malam lepas maghrib ke rumah abang ipar pulak.... Sementara tunggu semua org sampai kami lepak2 luar rumah dulu...





Dah habis beraya sebelah family hubby, balik ke rumah mama eynda... Sempat jumpa wife cousin sebelah family arwah abah... Actually dua family cousin dah balik masa ni.. Tak sempat jumpa... 


Rasa tak puas berjalan beraya di zaman sekarang.... Mungkin sebab sedara mara rapat pun dah berkeluarga... Masing2 kena ikut perancangan keluarga masing2... Masa pun bagai cemburu dgn kita... Kekadang rasa macam terkejar-kejar ke sana ke mari so kemanisan beraya tu semakin pudar... Apa-apa pun yang penting tali persaudaraan tetap terjalin walau sejauh mana kita berada...




3 comments:

Rizziela said...

bestnya

fazian batrisyia said...

sama la dgn sy. tak puas raya x sempat ke mana.

Blog Akak Kembang said...

betul tu kak eynda...tiba2 rasa dah habis raya...hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails