Tuesday, September 22, 2015

3 in 1....



Assalamualaikum....



Malam 31hb Ogos lepas pegi Mitsui Sepang buat pertama kalinyer.... pegi lepas maghrib... 9.30pm baru sampai Mitsui... sejam setengah jammed... sempat dinner aje...pusing2 tengok kedai dalam tu... terus plan nak dtg lagi waktu siang...







Suatu hari.... datang lagi ke Mitsui...oleh kerana lunch kat rumah, lepas Zohor baru pegi... so minum petang aje kat Mitsui... suka foodcourt dia...





Ada le beli sehelai baju hihihi.... penat masuk setiap butik... eynda lagi suka butik2 kat shopping kompleks biasa...kat Mitsui ni macam tak brape ada yg sesuai utk yg berhijab... maybe ada tapi banyak sleeveless kena la pakai cardigan whatsoever nanti jadi berlapis-lapis pulak... 





Dari Mitsui kami ke sini buat pertama kali jugak....





Dinner kat KLIA2.... memang rambang mata ye kat KLIA2 ni... banyak kedai best2... nak makan apa pun tak tau nak buat pilihan.... macam shopping kompleks jugak.... 






Sebelum balik rumah singgah KLIA pulak.... takde keje hahaha... tengok kapal terbang... pastu minum kopi bestnyaaaaaa.....


Best jugak kekadang buat keje buang tebiat camni... pasni ada hati... nak breakfast kat Muar, lunch kat Melaka...dinner kat Perak...pastu balik Shah Alam! :-D





3 comments:

Khai♥Rin : anies said...

betul tu kak... sy pun suka buang tabiat mcm ni... kdg2 sesaja jln smpi shah alam semata2 nk beli cheese tart pastu blk...pd hal bkn x de cheese tart kat area umah ni... hehehehe...mmg enjoy...

ArELeEz said...

leez setuju utk yg last paragraph tu. jjcm adventurous konsep dia. hwaiting..!

Mrs Little Voice said...

hahahaha...tu keje giler kalau bf muar, lunch melaka...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails