Monday, September 21, 2015

Baby Arianna Dah Setahun!



Assalamualaikum....


Sambutan kecil-kecilan yg sangat meriah.... lokasi pulak tepi swimming pool...waktu tu angin sangat2 kuat... Alhamdulillah semua berjalan lancar...

Tema.... tema ceria...pelbagai warna... Arianna masih kecil kan.. buat tema macam frozen... disney cartoon... maybe dia sendiri belum paham... so biar tema pelbagai warna :-)





Lepas nyanyi lagu happy birthday...





Wajib makan kek ! :-D





Takleh tahan nak jugak posing kat tempat ni sebab tengok benda terjuntai-juntai yg eynda pegang tu terawang-awang tinggi sebab angin kuat...tengok la tudung eynda tu pun ditiup angin...




Susah betoi nak posing dgn birthday girl ni...





Hannah pulak pantang nampak swimming pool... dia lagi enjoy duduk dlm pool hmmm...






Diapit anak2 sedara.... dress merah tu "kakak barbie" Hannah aka mama baby Arianna :-)





Dgn anak sedara jugak... haiihhh... jenuh kalau jenis nak posing dgn semua org ni kannnn... tau takper :-p





Birthday cake! Sangat comel :-)





Menjelang malam... sebelum balik rumah.... Hannah baru rasa lapar sebab mandi pool... tunggu dia makan le...






Sebelum balik sempat bersalam-salam dgn tetamu lain... posing lagi... dgn grandma Arianna pulak...


Pastu balik la kan.... malam tu dinner tak makan dah... kenyang , Alhamdulillah...:-D






5 comments:

Khai♥Rin : anies said...

happy belated birthday budak comellll

eynda said...

Anies... tq bagi pihak baby Arianna :-)

Linda said...

Eynda tetap cantik...dah besar dah Hannah :)

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

Mrs Little Voice said...

hehehe...aunty gorjes...haruslah possing sesamaer

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails