Friday, August 21, 2015

Raya Dah Habis....


Assalamualaikum....




Raya dah habis....

Baru sempat nak tepek gambar2 open house raya.... Eynda tak pegi banyak open house pun... kebanyakkannyer area perumahan ni je....Ada yg terlajak satu hari lepas syawal buat makan-makan pun kita kira raya jugak la kan hehe....Yang penting saling bersilaturrahim...

Jom tengok gambar beberapa open house yg eynda pegi.... kami2 aje la ...muka tuuuu jugak ahahaha...



Kami 6 sekawan.... 





Family lengkap 6 sekawan...susah ok nak semua orang duduk depan kamera :-D





Kami lagi...iskkkk...





Dapat style posing baru...gaya Che Ta!




Nampak je sengih-sengih berposing... padahal drama habis masa nak ambik gambar.... rasanyer sejam jugak dari start posing gambar pertama sampai pose terakhir ni...





Open house jiran sebelah rumah....





Raya Gathering @ Cahaya SPK.... ni jiran2 selorong...tak lengkap...ramai tak hadir atau tak sempat nak cekup utk berposing...lorong kami bawak gerai char kuew teow datang SPK.... 





6 sekawan ni wajib posing sesama... 





Open house rumah geng...sehari lepas Syawal kekekek... kira raya jugak la... hangatnyer raya masih terasa kekdahnyer...




Mula-mula nak buat konon2 tengah wefie... last2 kitaorang cakap, alang2 tu wefie terus la....





Alamak kantoi bergossip!





Tu je nak share..... InsyaAllah berjumpa lagi Syawal tahun depan jika masih berpeluang...kekangan masa sebab tu sempat beraya hujung minggu je.... hari2 biasa sibuk dgn rutin harian anak-anak bersekolah kan... sebab tu tak banyak rumah eynda pegi beraya.... padahal ramaiiiii lagi kawan2 lain especially luar perumahan eynda huhu.... takpe yg penting ingatan tetap ada... :-)









5 comments:

- dieyana - said...

cantik2 gambar nya...posing che ta tu paling baekk ;-))

Mrs Little Voice said...

comey2 belake

Mirabeads azi said...

sakan raya depa

Rizziela said...

syoknkya kalau dpt geng yg sporting kan

izzeyda said...

Banyaknya gambar.. best dapat member yang sporting macam nih..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails