Wednesday, August 5, 2015

Open House Raya Company Hubbyku...



Assalamualaikum.....



Last friday company hubby keje ada buat open house raya.... macam open house lain2 jugak, bermacam-macam jenis menu ada... 




Lepak dalam ofis hubby.... kira selesa la ...takde la rasa letih nak menunggu hubby yg kena layan tetamu...





Antara staff2 hubby yg sempat bergambar... actually ada lagi yg bergambar masa awal sampai tapi guna phone diaorg so segan la nak mintak hehe... siap kenal dah... ni Adam... ni Hannah...terharu tau... eynda dapat tahu adik2 ni pembaca Eynda's Diary... ada yg follow sebelum hubby masuk keje situ lagi... hubby eynda cool aje... hubby pun tak baca blog eynda hahaha... ye keeee.... diam-diam baca kannnn ahahah... support la sikit bini berblog kan... janji berblog secara berhemah... 

Terima kasih adik2, sudi baca Eynda's Diary... lain kali kalau bertemu takyah segan2 dah... rupanya ramai kat luar yg malu kalau terjumpa eynda... ada jugak yg temubual bff eynda, eynda tu cemana realitinyer...beza tak dari alam maya... hehehe... tak kenal maka tak cinta ;-)

Hmmm...hajat hati nak bergambar dgn isteri boss sebelum balik... dok sembang2 balik gitu je... ai segan la pulok :-p













6 comments:

CAHAYA HIDUPKU (Nur Hayati) said...

Bila open haouse ni lah nak suai kenal ye Eynda..
Kalau CH jumpa eynda pun malu nak tegur.. segan.. eynda tegur CH dulu ye :)

Mummydearie said...

Salam Aidil Fitri!

Oh, ramai rupanya staff hubby Eynda yang baca blog ni. Kiranya masa open house tulah mereka nak beramah mesra dengan tuan punya blog aka isteri bos :)

LYAfrina said...

Alhamdulillah..rezeki.. bila time raya ni lah blh bkumpul n saling mgenalikan kt mna2 mjlis rmh tbuka..stakat ni x bkesempatan lg ke openhouse

Mrs Little Voice said...

glamer kak eynda...hehehehe

izzeyda said...

tak sangka ramai peminat kak Eynda ya.. teringin juga nak jumpa kak Eynda suatu hari nanti..

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails