Friday, August 14, 2015

Miami Grill, Sunway Piramid.



Assalamualaikum...


Last weekend pegi Sunway Piramid.... saje jalan-jalan.... masa bulan puasa hari tu terjumpa jiran lama kat kondo dulu.... dia bagitahu dia bukak restoran kat Sunway Piramid... plannyer nak berbuka kat situ tapi masa tak mengizinkan. Lepas raya baru la sempat ke sana....





Miami Grill... yg pertama di Asia... dibawa masuk ke Malaysia oleh pengusaha Melayu... hampir 20 tahun beroperasi sebelum tiba di Malaysia, penyanyi Pitbull tu business partner Miami Grill okkkk...





Menu... 




Juling mata mana satu mau order ni..... paling femes Philly Cheesesteak...




Saje snap sebab kat dinding tepi meja eynda je :-D





Ni Adam snap.... nota2 dari customer...





Spiral fries....





Menu pilihan Adam & hubby....





Ni eynda punya...



Alhamdulillah semua sedap.... kena la dgn taste kami.... ada beza jugak rasa berbanding restoran fast food lain kat Malaysia ni.... masing2 ada kelebihan & kekurangan tersendiri kan... nak tahu kena la rasa sendiri... yg suka atau nak try makanan ala American boleh la ke Miami Grill...

Ni alamatnyer :

Miami Grill , Lot LG2.127, Blue Atrium, Sunway Piramid.

Facebook : Miami Grill

Website : Miami Grill

Instagram : miamigrillmy









6 comments:

LZ - The Blog Owner said...

Assalamualaikum Eynda,

Thanks sebab kenalkan Miami Grill ni.. Boleh cuba bila jalan2 di Sunway Pyramid nanti..

Zaila Mohamad said...

macam best je..insya Allah boleh cuba

Dewi Aja said...

Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

lia ummiirfan said...

sedappp..! boleh try nanti ni :))

Mirabeads azi said...

hmm..macam menarik jer...boleh cuba nanti bila berkunjung ke sana.Thanks utk info.

izzeyda said...

Sesekali bertukar selera best jugak kan.. banyak tempat makan menarik kak Eynda tunjukkan..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails