Sunday, August 2, 2015

Jom Terjemah!



Assalamualaikum....

Pernah buat tak?




Bila baca blog thru handphone, selalu dia tanya soalan ni...  handphone eynda la... handphone orang lain tak tahu le... :-D






Ni karangan asal entry eynda...jom la translate... dok tanya banyak kali tak larat tepisss...




Haaaaa... sila...sila...nak tergelak memang ye la... ntah apa-apa dia tolong translatekan... kena masuk Oh My English ni hehe...


Translator yg pening atau ayat eynda yg caca merba macam rojak ? :-p






6 comments:

syafisyifa' said...

haahahaha lawak kak eynda

Mirabeads azi said...

selamat hari raya..lama tak jengah masuk blog eynda ni..

Zaila Mohamad said...

selamat hari raya buat Eynda sekeluarga. seronok tengok gambar raya uols, eynda sekali tengok ada iras2 Dato' Ct Nurhaliza pon ada ;P

Mummydearie said...

Pernahlah cuba memang pening kepala nak faham. Lebih baik jangan ditranslate. Walaupun caca marba kita menulis, sekurang-kurangnya masih faham lagi. Kalau dah kena terjemah, bisa pengsan weyh membacanya!

Ila said...

hahaha...tak pernah cuba...mesti pening juga kalo translate. Selamat Hari Raya Enyda.

izzeyda said...

ya kalau bukak guna hp mesti naik benda tuh.. memang bila kita guna ayat cakap nih translate pun pening nak translate..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails