Friday, July 24, 2015

Aidilfitri Bersama Sanak Saudara...



Assalamualaikum....



Hannah asyik tanya dari sebelum raya lagi... "Danisya nak datang bila? " Mama pun tak tau nak jawab cemana... ada rezeki jumpa la dgn Danisya ye... Doa anak kecil sentiasa Allah dengar kan... Danisya datang raya ke2. Rupanya Danisya pun sibuk tanya ibu dia, "bila nak jumpa Hannah?" Takmau singgah rumah maktok dia dulu... nak jumpa Hannah dulu... kuatnya harapan hati diaorang...maklum la Hannah kat Shah Alam, Danisya kat Alor star... kekadang balik kampung je boleh jumpa...tu pun kalau Danisya datang Sungai Petani... rapat seperti mama Hannah dan ibu Danisya kecik2 dulu... :-) 





Seronok diaorg dapat berjumpa...main sampai berpeluh-peluh!




Danisya nak dapat adik lagiiii.... 





Sebelah petang, cousin dari Alor Star pulak datang beraya.... dari Pulau Pinang singgah rumah eynda...





Pastu jiran lama datang beraya pulak... dah lamaaaa tak jumpa diaorg... zaman sekolah2 dulu rapat sangat... yg baju merah depan sekali tu dulu kecikkkk jek... dah 12-13 tahun tak jumpa dia...






Selesai melayan tetamu kat rumah mama eynda, eynda ke rumah biras pulak... sekejap aje...sebelum maghrib balik ke rumah mertua... malam raya ke2 giliran tido sebelah hubby pulak... turn rumah eynda dah settle dari selasa sebelum raya hingga raya pertama....


Semoga bertemu lagi sanak sedara di lain masa, InsyaAllah...





9 comments:

lia ummiirfan said...

meriahnya! selamat hari raya dear! :))

Kakcik Nur said...

Sesekali bertemu pasti banyak cerita dan disulami tawa gembira... :)

Zee Suhaini said...

selamat hari raya kak..

LZ - The Blog Owner said...

Salam Aidilfitri eynda,

Seronok tengok kemeriahan raya di kampung rakan2 blogger.. Anak-anak antara yg paling gembira kann..

Mrs Little Voice said...

Seronok kan ramai saudara mara yang jauh2

Mrs Little Voice said...

Seronok kan ramai saudara mara yang jauh2

ietams said...

selamat hari raya kak eynda!
meriah nampaknya tu ha..
dan Hannah makin cantik =)

Mrs Little Voice said...

serius...terpesona ngan taman umah pakcik kak eynda...sejuk je memandang

sherlina halim said...

Pengen yang lebih seru ...
Ayo kunjungi www.asianbet77.com
Buktikan sendiri ..

Real Play = Real Money

- Bonus Promo Red Card pertandingan manapun .
- Bonus Mixparlay .
- Bonus Tangkasnet setiap hari .
- New Produk Sabung Ayam ( minimal bet sangat ringan ) .
- Referal 5 + 1 % ( seumur hidup ) .
- Cash Back up to 10 % .
- Bonus Royalty Rewards setiap bulan .

untuk Informasi lebih jelasnya silahkan hubungi CS kami :
- YM : op1_asianbet77@yahoo.com
- EMAIL : asianbet77@yahoo.com
- WHATSAPP : +63 905 213 7234
- WECHAT : asianbet_77
- SMS CENTER : +63 905 209 8162
- PIN BB : 2B4BB06A / 28339A41

Salam Admin ,
http://asianbet77.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails