Wednesday, November 5, 2014

13 On Going Campaigns!! TQ Nuffnang!!




Assalamualaikum....






~ klik utk tumbesaran ~



Pagi ni terasa macam mimpi.... bukak2 akaun nuffnang... apaaaa... 13 on going campaigns!! Pecah rekod sepanjang berblogging ok!

Alhamdulillah.... syukur... trima kasih nuffnang.... trima kasih jugak kepada advertisers yg pilih blog eynda utk letak iklan2 mereka...

Walaupun hasil takde la lumayan macam blogger2 hebat lain... Alhamdulillah dari takde langsung.... eynda tak pernah ambik job dgn nuffnang... tak terpilih jugak kot haha... tapi tak penting... eynda menulis sebab minat... income dari berblogging ni kira bonus la... rajin tulis masyukkk... tak rajin tulis... melopong aje la kan...

Cuma sekarang eynda terima job utk buat iklan dari kawan-kawan... itu pun eynda buat part time aje... boleh jugak bantu kawan-kawan berbisnes kan... 

Baru cashout kali ke4 tadi sepanjang berblogging ni.... so start saat ni kena la bekerja keras utk kumpul $$$ semula ahahahaha...

TQ nuffnang... i likeeeee.... :-)





14 comments:

FadlinaMokhtar said...

Huwaaa bestnya.kena rajin mengupdate lagi ni

aIEn said...

alhamdulillah rezeki tu kak. wpun sket xpe...dari xde langsng kan =)

Fiza Rahman said...

Tu dia. Berderet². Tahniah kak. Saya baru jer dapat cek nuffnang ☺

CikLily Putih said...

congrats, banyak tu ek

Abang Bear said...

akhamdullilah... murah rezeki...

sal ya said...

Dh lm x check. Mls. Haha... Apa pun tahniah. Skt ke byk semua tu rezeki kan?

ANIM said...

terasa buat sesuatu tak sia2kan..
selain dapat menulis, bantu kawan, dapat juga imbuhan:-))

Sofie Shariff said...

Wah... Bestnye

LZ - The Blog Owner said...

AsSalam Eynda,

Wah banyak perkembangan akaun Nuffnang Eynda..

Tahniah.. tahniah.. Selaku rakan blogger saya tumpang gembira.. :-)

Ila said...


As Salam... glad to hear that you are getting better. take care dear.

Ein Makrai... said...

alhamdulillah...bestnyer..

Moh ikuti dan flow blog di http://ein-motherhoodlife.blogspot.com/

acik idah said...

Wahhh tahniah eynda... berderet2 yer... :D

dalila said...

wah... banyak tu... rezeki2.. :)

Mummydearie said...

Tahniah, Eynda. Memang sekarang NN tengah bermurah hati kotnya. Saya pun banyak juga dapat tapi hasilnya tak payah ceritalah. Malu pulak. Hahaha...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails