Saturday, October 11, 2014

Victoria Beckham Punya Rambut!



Assalamualaikum.....


Dah lama Hannah merungut.... nak gunting rambut pendek.... alaaaaa... mama sayang la rambut Hannah... mama nak simpan rambut Hannah panjang macam Princess Aurora dalam movie Malificent....rambut Hannah dah panjang paras ketiak dah.... tapi lama-lama mama mengalah jugak... bawak jugak dia pegi gunting rambut 7hb lepas...



Mula-mula nak buat bob cut biasa je... macam mama zaman sekolah dulu jugak la... tak pernah simpan rambut panjang... kejap2 gunting rambut... teman orang lain gunting rambut tup tup rambut mama pun pendek.... tapi kat Hannah mama nak kontrol pulak kan... memang tak aci.... dulu2 mama rambut asyik bob cut aje pastu pakai cekak... ehhh throwback pulak hehe... 







Pikir punya pikir kita gunting bagi ada style skit la... google2 terjumpa gambar Victoria Beckham.... haaaa... dah jumpa style Hannah.... suka la dia... sengih2 sampai hari ni... sebab orang dok panggil dia Victoria Beckham hahaha.... 

Lepas gunting rambut naik je kete tertido dia.... bila bangun siap cakap "ahhhhh selesanya rambut ni... sampai tertido Hannah..." uihhh sampai gitu ye Hannah :-D






Amacam.... sama tak gaya rambut? Hehehe.... Hairstylist pun kena pandai jugak kan.... kalau yg tak terrer tak menjadi gak gaya ni.... eynda bawak Hannah pegi TY Salon kat Space U8 Bukit Jelutong... 2nd floor...

Mama Hannah pun gunting rambut gak.... tapi balik rumah Adam komen... "mama pun gunting rambut ke? Tak nampak macam gunting rambut pun.... nampak sama je..." Errkkk...mama trim aje la... pesen tak berubah... ke mama nak kena buat rambut macam ni gak baru orang perasan mama gunting rambut kan hahaha....

Sekarang nak pegi sekolah kejap je Hannah bersiap... zassssss...










7 comments:

Nieda ramly said...

anak patung dia tak tinggal.
mesti hannah rasa ringan sj kepala dia lepas berambut pendek

Nieda ramly said...

anak patung dia tak tinggal.
mesti hannah rasa ringan sj kepala dia lepas berambut pendek

Lynn Hamzah said...

mesti makin comey hanna...

eynda said...

nieda... tu la anak patung tak tinggal... ringan la tu sampai tertido :-D

eynda said...

Lynn...nampak dia kurus skit bila rambut pendek ni... dok suruh dia makan banyak2 :-D

Mummydearie said...

Kalau rambut panjang memang sayang nak potong pendek. Tapi suka style pendek macam ni. Mudah. Tak ambil banyak masa. Untuk budak-budak, lagilah bagus.

Nurashikin ZA a.k.a NAZECK said...

Nice 1.
Auntie masa school dulu pun rambut lebihkurang camni.
drshikinzainal.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails