Friday, October 3, 2014

Pra - Aidil Adha 2014.


Assalamualaikum....


Tahun ni InsyaAllah eynda sekeluarga akan sambut Aidil Adha di rumah sendiri.... dah banyak kali jugak sambut kat Shah Alam ni...tapi tak sure la ada buat entry ke tak... *ni kes malas nak check dekat list label tu haha*

Tahun ni kami join 2 bahagian korban... surau kami akan korbankan 7 ekor lembu..InsyaAllah...





Ehem ehemmmm.... dapat uniform malam tadi.... ada tugasan di surau masa majlis korban nanti.... tugasan apa? Tungguuuu... :-D

Selamat Menyambut Aidil Adha buat umat Islam .... korban bukan sekadar menyembelih haiwan.... yg paling penting pengorbanan kita demi mencari redha Allah swt.... :-)









7 comments:

Miz Eija said...

Salam aidiladha sis eynda :)

izzeyda said...

Selamat hari raya Aidiladha buat kak Eynda sekeluarga..

Nieda ramly said...

selamat hari raya aidil adha

AMIIZAA said...

Salams Aidiladha Eynda &
Family❤️❤️❤️

ANIM said...

semoga ibadah korban kita diterima Allah, eynda..

adianiez AIDA said...

aida tak berkorban lembu tahun ni. in shaa Allah tahun depan :-)

Mummydearie said...

Salam Aidil Adha. Tahun ni beraya di rumah sendiri first time. Selalunya beraya di KL juga tapi di rumah kakak. Tak pergi pun tengok korban dan tak buat korban pun tahun ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails