Wednesday, October 1, 2014

Sales! Sales! Mama Kids Junction ~ Dunia Barangan Bayi & Kanak-Kanak ~



*Sticky Post*

~ Sila scroll ke bawah utk latest entry ~



Assalamualaikum....




Yuhuuuuu ibu-ibu... bapak-bapak... especially yg ada anak-anak kecil tu... atau yg sedang menanti kehadiran cahayamata... mesti ada yg tercari-cari barangan baby/kids kan?

Eynda nak citer ni... kawan eynda ada buat bisnes... jual barangan baby... 



Dah lama dia buat bisnes ni.... kalau bertahan lama tu mesti la service dia ok kan ;-) Expertise dalam stroller & car seat.... diaorang jual yg branded... semua original ye...

Mama Kids Junction ada buat online & ada jugak showroom kalau la nak tengok sendiri produk depan mata kann...






Antara produk2 yg dijual... boleh klik kat link website & FB utk lihat produk-produk lain... best2 ok.... eynda ni anak-anak dah besar... kalau ada anak kecik mesti nak beli jugak... lagipun senang beli online kalau kita takde masa nak keluar survey2.... maklum la masa kekadang suntuk nak buat semua benda... sekarang shopping di hujung jari je... 

Kalau rasa nak tengok depan mata produk-produk ni... boleh pegi tengok kat showroom :

Mama Kids Junction
69, Jalan PUJ 3/9
Taman Puncak Jalil
43300 Seri Kembangan
Selangor

Atau boleh call/whatsapp  014-3338680 utk apa-apa pertanyaan...



Part paling menarik jeng jeng jenggggg....

Mama Kids Junction ada buat online Sale!! Mulai hari ni Isnin 29 September 2014 hingga 1 Oktober 2014!! Online saje ye....tapi kalau nak pegi collect barang kat showroom boleh aje... takyah bayar kos pos ;-)

3 hari je... so cepat2 masuk website/FB diaorg utk tengok apa yg menarikkkk....

Tengok sini lagi  : stroller & car seat .


Selain stroller & car seat banyak lagi la barangan lain yg diaorg jual... rajin-rajin la klik masuk ke website/fb Mama Kids Junction... banyak yg menarik tau... rugi tak tengok...rugi tak beli hehe...

So apa lagi... selamat menjamu mata...selamat bershopping!! *winkwink*












3 comments:

izzeyda said...

anak2 dah besar, dah tak dak perasaan nak cari barang macam nih.. apapun bagus eynda promote, sekurang2ya yang sedang mencari barang nih, ada pilihan tempat untuk beli..

My Aisy said...

cam menarik jek...skang jugak window shopping...hehe

Fiza Rahman said...

Dah lama follow FB ni ☺

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails