Monday, October 6, 2014

14 Sudaaaaa....



Assalamualaikum.....







Happy 14th wedding anniversary suamiku....

Alhamdulillah rasa macam semalam baru kawin *ehgedikkk*...

Melepasi fasa 10 tahun perkahwinan... kita semakin matang... makin waras... makin kenal diri masing2 *kenalke?*...

Makin erat "persahabatan"....

Makin saling menghormati...

Makin tak layan hal remeh temeh....

Makin serasi dalam banyak perkara...

Makin blablabla lah hehe...

Terima kasih Allah kerana hadiahkan dia yang terbaik untuk aku....

Bahagiakanlah hidup kami.... berikanlah ketenangan dalam hidup kami...kekalkanlah kasih sayang di antara kami berdua....

Temukanlah aku dan dia di JannahMu nanti, Ya Allah....

Ameen....


Suamiku.... ku tak minta banyak mana pun... belanja makan pun dah cukup... sesi membelai perut.... perut kenyang hati senang... isteri gembira keluarga bahagia oh yessss kekekeke.... 

Tapi rasa-rasa macam nak mintak hadiah...cuma dah lupa apa dia! Hahaha.... 

Happy anniversary.... 14 tahun yg indah.... semoga akan terus indah selama-lamanya...

Yakin boleh!! *angkatlengantunjukmuscle*...













11 comments:

Didie Kamila said...

Happy Anniversary kak Eynda..tak de plan nk bg Hannah adik ke?..

FadlinaMokhtar said...

Happy anniversary kak eynda. Semoga kekal dan bahagia until jannah.nak request gambaq kawin takdak ke.mesti cun melecun. :).
Selamat hari raya jugak.

FAD

izzeyda said...

Happy anniversary buat kak eynda dan suami.. moga berkekalan hingga ke Jannah.. hadiah apa tu kak? jeng3..

Zee Suhaini said...

hepi annivesary kak..
moga kekal bahagia hingga ke jannah..

ANIM said...

happy 14th anniversary eynda...
moga bahagia hingga jannah..

adianiez AIDA said...

wow! tahniah ~ 14 tahun sudaaa :-)
aida baru jek 11 tahun.
apapun moga eynda & asben terus berbahagia hingga ke jannah in shaa Allah...

Mummydearie said...

Happy 14th Anniversary! Dah melepasi 10 tahun tu kira lamalah. Insya Allah, berkekalan hingga ke jannah!

fidza said...

hapy anniversary kak..

suhailas sudin said...

Happy anniversary sis...moga sentiasa bahagia dan berkekalan hingga jannah.





Ila said...

Ameen... bahagia sokmo!

Mrs Little Voice said...

Semoga kekal hgga ke jannah....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails