Sunday, October 26, 2014

Lunch @ Zam Zam Arabic Restaurant



Assalamualaikum.....


Sejak Deepavali hari tu mertua ada kat rumah eynda.... semalam bawak la dia lunch kat luar... weekdays eynda masak ...so weekend rehat jap...Kan hari Deepavali tu eynda kena gigit tebuan... tapi Khamis dah buat keje harian macam biasa... sakit cemana pun rutin harian tetap nak buat sendiri...





Ikut majoriti nak makan makanan arab...pegi Zam Zam Arabic Restaurant kat Seksyen 9 Shah Alam...





Ini Lamb Madghut... satu hidang RM20 tapiiiiii...2-3 orang boleh makan! Big portion!





 Tabouleh Salad....






Ni eynda punya... mixed grill... eynda tak makan nasi sejak 13hb oktober hari tu... saje ngada-ngada hehe... fries tu pun bagi kat Hannah... turun berat dekat 2kg dah le sejak tak makan nasi...





Penutup... Turkish Coffee... suka tanpa gula walau pahit berdengungggg... tapi ni hubby mengayat skit so letak je 1/2 sudu teh gula... tapi still tak rasa manis apa pun... gelas kedua totally tanpa gula la... ye 2 gelas kopi ni eynda minum hehehe... hantu kopi betoi...





 Belanja gambar anak sekeping...






Dah ramai tau restoran ni kat mana kot.... tapi ni le alamat bangunan tu kalau masih ada yg tak tau.... siap ada mop tersidai tepi tu hahahaha....

Sedapkan makanan arab... tak pernah jemu :-)









4 comments:

Didie Kamila said...

sy pn suka mkanan arab..smpaikan setiap kl nk mkn mesti teringat nasi arab atau ayam penyet..suka lamb mandy..hehe..

eira eixora said...

saya pernah sekali je makan nasi arab. sekarang ni dah ada orang jual instant punye. tapi tak terbeli lg.

Z@i Z@mR33 said...

gmbr nasi tu mengiurkan

Mummydearie said...

Makanan Arab portionnya besar. Teringat sekali waiter silap ambil order. Minta setengah ekor ayam tetiba diberinya seekor roasted chicken. Menangis nak menghabiskannya. Haruslah tapau bawa balik. Zam-zam ni saya tak pernah pulak sampai.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails