Sunday, October 26, 2014

Eynda's Diary Dah 6 Tahun!


Assalamualaikum.....







Eynda's Diary dah berusia 6 tahun hari ni!!

Baru ada 433 sahabat yg like di page Eynda's Diary yg tak aktif itu hehe... Alhamdulillah dari takde langsung ye tak :-)

Bermula dulu dgn hanya tak sampai 10 orang followers di blog.... Alhamdulillah sekarang dah ada 1720 followers.... tapi mungkin tak semua akan follow hari2 citer kat blog eynda ni kan hehe... kisah manusia biasa...takde yg luar biasa... terima kasih sebab sudi jadi pembaca Eynda's Diary... ramai jugak yg eynda kenal melalui blog & persahabatan terjalin hingga ke alam realiti... Alhamdulillah....

InsyaAllah selagi mampu eynda akan terus menulis...ada sekali dua cuba tutup blog ni tapi bukak balik sebab rasa sayang kalau minat yg eynda ada selama ni eynda kuburkan begitu saje.... blog adalah memori...

Untuk kawan2 yg baru berjinak dgn dunia blogging, keep on blogging... walaupun kita mungkin hanya blogger picisan... ianya utk kepuasan diri kita sendiri.... hanya yg menulis akan memahami... :-)

Eynda tak jumpa entry blogoversary yg ke 5 tahun... tak ingat ada buat entry ke tak ... maklum la hidup sekarang semakin sibuk dgn hal anak2 & rumahtangga... bukan macam dulu, sehari 3-4 entry eynda boleh buat :-D







10 comments:

Ann Ishak said...

tahniah...dah enam tahun usia blog ni ek :)

Ann Ishak said...
This comment has been removed by the author.
Lynn Hamzah said...

sekejap jer masa berlalu kan...keep it up yer...leh share info dan bertukar cerita...

Cikna said...

Tahniah, senior ni Cikna xsmpi setahun g...;-/

Mummydearie said...

Tahniah dan selamat ulangtahun yang ke-6. Dah lama juga ya Eynda berblogging. Saya ni baru nak je start membebel tahun lepas. Janganlah ditutup blog. Sayangkan. Adatlah bila kesibukan melanda, memang kena kurangkan masa berblogging.

Fiza Rahman said...

Tahniah kak. Happy 6th anniversary to Eynda's Diary blog ☺

Linda said...

tahniahh Eynda...Eynda ni di antara sifu2 blogging...suka baca citer2 Eynda...:)

eynda said...

TQ semua.. Alhamdulillah :-)

Vee Sandi said...

hanya menulis krn minat shj yg dpt teruskan aktiviti berblog ... kira dah otai ni ... tahniah ya .

Ainim Suju said...

happy anniversary

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails