Tuesday, September 30, 2014

The Coffee Club, Subang Parade.



Assalamualaikum....


Eynda & hubby memang peminum kopi yg tegar.... hari tu pegi Subang Parade minum petang di The Coffee Club... baru je bukak kan... tapi tak baru sangat la...



Berdekatan Baskin Robbins.... 





Tak naik pun tingkat atas so tak tau deco macam mana... tapi mana-mana sekarang trend la restoran deco macam ni kan... santai... cool je...





Oleh sebab masih kenyang makan nasi lunch sebelum tu.... order fries aje ... ehhh ni bukan gambar fries kekekek... tak snap pun gambar fries... ganti dgn gambar ni je ye :-D






Cafe Latte without sugar... nak bagitau jugak tuuuu... tak letak gula ye... dah ketagih kopi pahit pekat... hubby le ngajar ni haha... tapi serius sedapppp...baru la enjoy minum kopi....


Ada jugak menu makanan lain... char kueteow pun adaaa... western food mesti la ada.... mungkin akan cuba next time...










3 comments:

ArELeEz said...

sayang nak minum, owh.. sbb comel sgt 'love' tuh! he3..

erny firdaus said...

Ya Allah..samalah mcm saya..memang sangat caffein addicted...setiap pagi mesti nak kena start off hari dengan kopi o pekat... comel kan kopi yang berdekorasi gitu...

Mummydearie said...

Saya tak minum kopi so memang jaranglah pekena latte ke apa. But my Hubbydearie memang boleh tahan juga bab-bab kopi ni.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails