Thursday, August 14, 2014

Syawal ~ 3 Biras Beraya ~



Assalamualaikum....


Hari tu eynda citer abang ipar yg sulung tak balik beraya di kampung kan.... minggu kedua Syawal akhirnya kami beraya di rumah abang ipar... maka lengkap la gambar 3 biras utk Syawal tahun ni hehe... maklum le setiap tahun kami bertiga mesti ada gambar bersama....cuma bezanya sebelum ni gambar raya kami di kampung... kali ni di KL...





3 biras pingitan... errkkkk...





Eynda makan-makan dgn anak2 sedara.... ada 2 meja makan... lagi selesa duduk yg kat dapur... buat macam meja makan sendiri :-D





Gambar beratur melintang....





Paling cool punya posing yg tengah sembang kat phone tu ahahaha....





Adam dgn sepupu2 beliau...






Eynda... baby Ariana... dan Ariana' s grandmother... adehhh tak ingat apa yg aunty bagitau eynda... apa Ariana panggil dia bila besar nanti...






Ariana & "tokchik" ...dah bercucu daku...





Gambar lagi... tak habis2... hero-hero sekalian ntah takde gambar pun...kami je la gigih posing....kan rayaaa hehe...





Dgn Yana , kakak Barbie Hannah, mama Ariana.... masa ni dia baru 2 hari habis berpantang bersalin.... 




Dari tengahari sampai lepas Asar kami lepak kat rumah abang ipar.... pastu balik rumah... kenyang sampai malam... ye la... tengahari jamu nasi... petang makan mee pulak... sebelum ke rumah abang ipar ada open house jugak.. itu breakfast hehe.... so malam tu goreng popia frozen je cicah dgn sos cili! 

Alhamdulillah...rezeki Syawal kan :-)

Sekian...






10 comments:

Kakcik Nur said...

Cantik dan anggun semua wanita dalam gambar di atas... :)

attyfir said...

Comey2 semua nya

Mrs Little Voice said...

Sweet ladies

Ena's Stories said...

sempat bergambar sama...meriah

FADLINA MOKHTAR said...

Kak eynda family semua lawo lawo

Iera said...

Cantiknya semua...

Fiza Rahman said...

Semua cantik². Kak...mama ariana tu mcm bukan dalam pantang jer. Cantik.

ANIM said...

semuanya cantik2 dan anggun:-))

Khai♥Rin : anies said...

lawa2 belaka

eynda said...

TQ semua... Alhamdulillah :-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails