Friday, May 23, 2014

Lap habuk....




Assalamualaikum.........







Di kala ini....

Baru sempat menatap blog sendiri...

Banyak benda nak cerita....

Tapi banyak pulak halangan...

Agak bz lately.... bukannya tak boleh curi2 menulis blog dlm kesibukan....

Tapi otak ni tak boleh nak perah idea utk menulis....

Maka....

Keluar la entry sebegini hehehehe....takde hala tujuan.... 

Sekadar nak UPkan blog ini dalam bloglist kawan-kawan blogger gitu hehehe....

Kalau ada la....

Semoga jumpa lagi di entry seterusnya....

Sekian.







8 comments:

syalinda johari said...

Ujan2 ni makan kuey teow sup sebelah lappy tu memang menyelerakan sangat..
hehehehhee...

eynda said...

Syalinda... betul3x...hehe...

norh said...

Waalaikumussalam...saya pun baru dok warming up balik ni..hihi

ANIM said...

saya baca sampai habis tau eynda..
pelan..pelan..satu..satu..:D

My Aisy said...

kuew tiaw sup tu agak menjolok mata... hahaha...cam sedap jek...

eynda said...

norh... kannn.. ada masa2 nak sentuh laptop pun tak sempat huhu...

eynda said...

Anim... aduhhh... trima kasih le baca jugak walaupun isi pentingnyer nak upkan blog aje :-)

eynda said...

My Aisy... memang sedap! Kalau pegi giant shah alam kat seksyen 13 tu kueteow sup ni la yg eynda selalu tak lupa nak tapau :-)

Bukan masak sendiri hihi...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails